Nad cim pravidelne a najviac premyslate ? A napriklad aj kedy sa vam najlepsie premysla, vravi sa ze rano mudrejsie vecera, ale u mna je to pri velkych rozhodnutiach a premyslani prave naopak, az na to, ze potom vacsinou neviem zaspat
@2 omg
najčastejšie rozmýšlam asi nad tým aké čokolády si najbližšie nakúpim do zásoby, nad tým ako môže byť vačšina spolužiačok tak jebnutá a nad mojou budúcnosťou a školou :/
najlepšie sa mi rozmýšľa v prírode na prechádzke, pomalá chôdza a rozmýšľam o svete, o spravodlivosti, o svojich plánoch do budúcnosti a tak vždy sa niečo nájde.
dobre sa ešte rozmýšľa keď si ľahnem a uvoľním sa alebo tesne pred zaspatím
najlepšie sa premýšla :
1.v posteli pred spaním (to sú už akútne stavy ked niečo proste nejde vyhnat z hlavy)
2.vo vani
3.na prechádzke so psom (je to trochu sranda pre okoloidúcich ked debatujem a pýtam si rady od psa a zároven si odpovedám ale pomáha to
A nad čím? v poslednej dobe je to škola, matury, problémy a ich riešenie a ak mám čas a chut tak o čom budem písat alebo aký čaj si dám v čajovni(veľmi často nad tým čajom
ja najradsej premylsam vecer alebo skor nat neskoro bv noci ked je vsade pokoj a tich oa nic nerusi moje mnylsienkove pochody ktroe su dost zvalstne obcas...ako najsli by ste v nich vselico
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
najčastejšie rozmýšlam asi nad tým aké čokolády si najbližšie nakúpim do zásoby, nad tým ako môže byť vačšina spolužiačok tak jebnutá a nad mojou budúcnosťou a školou :/
dobre sa ešte rozmýšľa keď si ľahnem a uvoľním sa alebo tesne pred zaspatím
1.v posteli pred spaním (to sú už akútne stavy ked niečo proste nejde vyhnat z hlavy)
2.vo vani
3.na prechádzke so psom (je to trochu sranda pre okoloidúcich ked debatujem a pýtam si rady od psa a zároven si odpovedám ale pomáha to
A nad čím? v poslednej dobe je to škola, matury, problémy a ich riešenie a ak mám čas a chut tak o čom budem písat alebo aký čaj si dám v čajovni(veľmi často nad tým čajom
a nad čím rozmýšľam? tak napr.:
-nad sebou
-nad svetom/životom
-nad mojím krokodílom
-škola
-kamaráti
-nejaká aktualita
-atď.