Veď ľudia z netu sú normálny reálny ľudia - rozdiel je len v tom že prvý kontakt nevznikol napr na ulici, v kaviarni v škole a podobne ale vznikol virtuálne
Je jedno kde sa o sebe dozviete veď i tak neskôr to budú fyzické kontakty namiesto virtuálnych
podla mna to nie je nerealne,kedze svojho manzela som stretla prave na nete,a sme spolu stastny,cakame uz druhe babatko. Vsetko je mozne,treba verit.Laska sa najde kdekolvek a kedykolvek.
@richardulman aby nezostalo len pri písaní a vzájomných ilúziách a po prvom stretnutí príde sklamanie... (tj. budú si písať napríklad niekoľko mesiacov bez vzájomného stretnutia)
@eraser no tak mal som dočinenia aj s takým prípadom, že si spolu písali cez net tuším 10 mesiacov alebo koľko a keď sa stretli tak tam nebolo žiadne sklamanie ale dali sa dokopy takže je to podľa mňa individuálne
@richardulman môže byť len keď si píšu pridlho a až potom sa stretnú, zvyšuje sa pravdepodobnosť, že obaja zistia, že ten druhý ani zďaleka neni tak super ako sa to pri chatoch zdalo
@eraser no mne sa zvykne stávať to, že keď si s niekým píšem je to väčšinou super všetko...potom príde stretnutie, ktoré je takisto super a potom keď pokračujeme v komunikácii cez net, tak nastane nejaká zaujímavá situácia pomocou ktorej zistím, že mi tá osoba proste nevyhovuje a automaticky je u mňa odpísaná... som krutý ale čo už preto vlastne som toho názoru, že komunikácia cez net nie je príliš vhodná a ak áno tak výlučne na spoznanie človeka ako tak pokým nepríde stretko a potom keď už príde tak radšej si vymeniť čísla, volať si alebo sa stretávať častejšie ale už obmedzovať netovú komunikáciu
tak ako moze vydrzat vztah, ktory zacal osobnym zoznamenim sa, moze vydrzat aj vztah, ktory zacal zoznamenim na nete.. a rovnako tak mozu mat oba kratku zivotnost.. ide o ludi vo vztahu nie o ofrmu akou sa spoznali .... akurat na nete clovek spozna v kratsom case viac ludi ako osobne
jasné že sa to dá len musíš mať štastie na tú pravú a je jedno ako ste sa spoznali hlavné je , ako sa poznáte . ale moc si sľubovať je zbytočné vždy sa to môže pokaziť a vždy tam sú aj prekážky ktoré treba zvládnuť a to je to čo sa nievzdy podarí. mne sa podarilo sa im vyhýbať nejakú chvíľku a tak viem že sa to dá.
Ale jasné, že je to možné... Ale je pravda aj to, čo tu bolo povedané, občas príde aj nejaké to sklamanie, pretože internet je klamlivý a je to nejaký svoj svet mimo reality... Ale určite to nie je vždy bezpodmienečne tak
píšem z mojej vlastnej skúsenosti... áno napísal mi a teraz to bude 5 rokov, čo som s mojím Milým aj napriek mladému veku (vtedy) sa to dá. ak naozaj miluješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Je jedno kde sa o sebe dozviete veď i tak neskôr to budú fyzické kontakty namiesto virtuálnych
v dnešnej dobe je už všetko možné