Ti veci ako učenie, sústredenie, dosahovanie životných cieľov (alebo ako to už inak povedať) ide lepšie? Alebo práve opačne. Že sa nedokážeš na nič sústrediť, všetko ostatné okrem danej osoby stráca zmysel.
ja mám pocit, že to ide stále rovnako (( škola je škola... stále...ale musím uznať, že láska dodáva elán a chuť, ide to rýchlejšie, čiže áno, v niečom je to lepšie, v inom je to rovnaké ( čo sa nedá povedať o iných aspektoch života...tam to len prospieva
u mňa zamilovanosť vôbec neovplyvňuje tieto veci. síce keď mám frajíra tak je to také troška lepšie lebo cítim podporu.
a napríklad naša nehynúca láska sa mi vyplatila minulý týždeň. keby nemám frajíra, ktorý ma ľúbi tak by som so spolužiačkou robila tú prezentáciu ešte teraz
@mort : v dokonalom svete ??? to ako ? myslím si že to je prepojené v zmysle ak niekoho máš možno si uvoľnenejšia alebo v menšom strese takže ak by to malo ovplyvniť tvoju náladu tak vtedy je to prepojené asi človek sa dokáže sústrediť na to čo chce a ide si za svojím. Samozrejme to asi bude aj trochu individuálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a napríklad naša nehynúca láska sa mi vyplatila minulý týždeň. keby nemám frajíra, ktorý ma ľúbi tak by som so spolužiačkou robila tú prezentáciu ešte teraz
ak nie, tak je to v háji
Škola je škola a chlap chlap, nie? Nemalo by sa to navzájom nijako ovplyvňovať (v dokonalom svete)..
mám zmysel, mám motiváciu.
1) medziľudské vzťahy
2) kariéra
3) zdravie
osobne to nikdy nevykrývam vo všetkých troch naraz, ale verím, že ostatní to majú ináč.