Čo sa týka môjho štúdia - možno v tom nie som najlepšia pod slnkom, neovládam všetko, čo by som mohla, ale umenie milujem a zaujímam sa o ňho, čiže v tom rozhodne nie som zlá.
Čo sa týka môjho zamestnania - baví ma moja práca. Dosť mi ukracuje z môjho voľného času a tie dvanástky sú niekedy na zabitie, ale aj napriek tomu môžem každé ráno skonštatovať, že sem nejdem s odporom - a že k môjmu obchodíku už mám celkom aj citový vzťah A úplne najlepšie na tom je, že ma chvália moji zákazníci. Že som dobrá predavačka, že im viem dobre poradiť, že sa vďaka mne u nás cítili veľmi príjemne, že som láskavá atď. To človeka vie neskutočne nabudiť. Taktiež to, keď počúvam od mojich kamarátov a známych slová ako "wow, znieš ako úplná profesionálka". Na základe ohlasov od druhých teda usudzujem, že v tom dobrá asi fakt budem
študujem ekonómiu a vedela by som si predstaviť prácu v marketingu, cestovnom ruchu alebo niečo vo verejnej správe, v diplomacii ale napr.účtovníctvo, rozpočtovanie.. by ma nebavilo..chýba tam kontakt s ľuďmi a treba tam matematické myslenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak volim moznost "ano,no aj taj je to len docasne riesenie"
Čo sa týka môjho zamestnania - baví ma moja práca. Dosť mi ukracuje z môjho voľného času a tie dvanástky sú niekedy na zabitie, ale aj napriek tomu môžem každé ráno skonštatovať, že sem nejdem s odporom - a že k môjmu obchodíku už mám celkom aj citový vzťah A úplne najlepšie na tom je, že ma chvália moji zákazníci. Že som dobrá predavačka, že im viem dobre poradiť, že sa vďaka mne u nás cítili veľmi príjemne, že som láskavá atď. To človeka vie neskutočne nabudiť. Taktiež to, keď počúvam od mojich kamarátov a známych slová ako "wow, znieš ako úplná profesionálka". Na základe ohlasov od druhých teda usudzujem, že v tom dobrá asi fakt budem