@odette ale sak ked mam raz deravy ksicht jak sitko tak nemozem hlasovat ze sa vsetkym pacim / vsetkym nepacim ked proste niekto zo mna grca a iny je nadseny
@forte ja to robim takto.. zoberiem si zeny co poznam z mojho okolia, porovnam sa s nimi a spytam sa seba s kym by som najskor chodila a kedze na skole som jedine dievca tak mam momentalne trochu vyssie sebavedomie
@odette percentuálne....sama sebe sa niekedy páčim veľmi a niekedy absolútne nie. A u ostatných to posúdiť neviem lebo retardované decká zo zš (ach)...
@hoperpohroma ale tak to vtedy vždy výjde na mňa lebo v okolí neni nikto štýlovo alebo celkovo podobný mne ....alebo neviem ako lepšie by som to sformulovala,teraz to vyznelo blbo
@forte ja ti uplne rozumiem, ved pozname sa, sme zeny.. preto som hore pisala ze sinusoida, proste niekedy som zo seba ocarena a niekedy by som sa zahrabala uplne..
od stráášne veľa vecí to závisí.. v prvom rade som hrozne nefotogenická a na bežných fotkách vyzerám doslova NECHUTNE, fakt uplne grc a hnus, už mám panický strach keď vidím, že niekto vonku vyťahuje foťák.. ak sa tomu náhodou nevyhnem a dotyčný človek to ešte hodí na FB, mám o sebe potom pár dní veľmi zlú mienku.. a asi aj ostatní ľudia niekedy si ale poviem že v pohode
neviem, ale moje okolie ma celkom často chváli za to, ako vyzerám, ktovie čo za tými chválami ale je ja si to nemyslím celkom vždy, ale tak zas škaredá nie som treba mať k sebe pozitívny postoj, nie?
@vladqog je jasné, že ma nemáš v láske. myslím, že keď vtedy momo písala, že mi niekto odkazuje, že som špatná tak si to bol ty, čiže ani môj výzor sa ti nepozdáva. som tu známe používaným Q a väčšina ľudí tu ma volá simiQ. myslím, že sú to dosť pádne dôvody aby som si myslela, že narážaš na mňa. nebodaj mi ideš tvrdiť opak?
@greyness ano, ano, to som bol ja. A pozor, to ze ta nemam v laske, nie je pravda. Mam k tebe neutralny postoj, len si myslim, ze svoj pristup k momo niekedy prehanate.
Dalsia vec, to ze nie si pekna, je len MOJ SUBJEKTIVNY nazor...
@vladqog len preto, že som mala s momo nejaké polemiky ma nemôžeš hádzať do vreca s každým, kto je s ňou v konflikte a útočí na ňu.
nemám pocit, že by som zrovna bola ja tá najhoršia. vyjadrila som len názor, že jej nechtový dizajn sa mi nepáči a inak nemám pocit, že by som ju nejako urážala alebo dávala dole.
mnoho báb sa s ňou háda o jej štýle obliekanie pri jej fotkách. ja tam absentujem... mrzí ma, že zrovna ja som u vás oboch zarezonovala ako tá najväčšia piča.
a samozrejme tvoj názor beriem. každému sa páči niečo iné. ja som v tomto fóre len našla nepriame vyjadrenie ku mne a mala som chuť ironicky poznámkovať. nevyvrátil si, že by si tým simiQ nemyslel mňa takže to beriem "osobne" a troška mi to príde úbohé ale to je už len na tvojom svedomí
@momoglamorou ty mas co hovorit. Vase debilne utocenie na osobu a jasna snaha o ponizenie a zosmiesnie hovori iba o tom akí ste obaja drbnutí. Viac k tomu nemam co dodat.
@hajzelodkosti takze ku mne sa vsetci mozu vyjadrit, pourazat a to nie je utocenie...ja sa k niekomu obcas vyjadrim negativne, pricom neurazam a uz je zle...spamatajte sa konecne
@drejka dovol aby som sa zasmial... Ty mna oznacujes za primitivneho (a to ma ani nepoznas)? Tak dovol, aby som ti povedal, ze aj moj drbnuty brat ta vyskou IQ presiahne...
Uvedomujes si vobec co pises? To, ze poviem niekomu, ze podla mna nie je pekny/a je vec vkusu a dotycna osoba uz nech si mysli co chce.
A primitivna si len ty sama, akoze ked si ty myslis, ze niekto je pekny, tak ja mam akoze suhlasit? Ci ako to mam vlastne chapat? Lebo som si vsimol, ze vo vasich kruhoch je to uplne bezne...
@vladqog pocuj ma ty hebedo jedno. Je mi jasne, cele toto vase divadlo. Ciel je zosmiesnit, urazit a nieco vratit. Takze vies preco ste primitivni a nemusime vas vobec poznat? Lebo sa tak v tomto fore prejavujete. A tak vas tu bude prakticky kazdy brat. Tvoja priatelka je na urovni chemickeho vzorca latok, ktore si cape na paznechty, od prapociatku jej posobenia tu, takze ju vykarhaj nech sa polepsi, lebo ludia ju tu maju za vies co a totalnu. Uz x krat sa tu prejavila ako prizemna bytost a vy dvaja sa teraz citite urazení, ze co sme si my akoze tu vsetci dovolili? Kebyze to IQ mas, priznas, ze ste to urobili cielene, z neviem akej pomsty. Takze pomlc a sklop usi civava.
@hajzelodkosti teraz sa ta spytam... Koho som tu urazal alebo zosmiesnoval? Ja aj ked mam chut nieco urazlive napisat, tak sa zdrzim komentara, pokial to nie je potrebne. Keby drejka nezacala s primitivmi a neviem cim, tak nikoho bezdovodne neurazam. A viem, ze som to trochu prehnal, ale greyness sa mi jednoducho nepaci. A co teraz? Mam sa radsej pretvarovat?
cítim sa pekno/škaredo podľa mojej nálady, stupňa upravenosti.. ale v podstate som pekná, pretože nemám žiadnu vadu na mojej tvári, teda nemá ma čo špatiť... ostatní ľudia ma vnímajú hocijako, a celkovo, nikto si nemôže povedať každý si o mne myslí že som pekný/á, pretože sto ľudí sto chutí. samozrejme sa teda aj ja určitej skupine ľudí zdám pekná a určitým škaredá.
@sugy1 podla mna jej to moze byt jedno, je to len nejaky internet a nezname osoby
@greyness mali sme polemiky a nezhody dakedy, ale mam nazor, ze si v poho a proste len inak birdz vnimas a ako som pisal, je to len internet, drz si naladicku dobru,
k teme: hmm, pekny, skaredy? som aky som, kazdy ma moze vnimat inak, to sa neda dogmaticky povedat a ja sa vnimam uz tak neutralne, ani skaredy, ani extra krasavec zas
@matwejo ja to tu vnímam ako len obyčajnú stránku a neberiem to tu vážne. ja som pohodys to, čo sa deje tu vo fórku neriešim ja som si to s @vladqog vysvetlila v TS
viem, že to znie ako typické ženské cliché (keď ženská začne trieskať, že je hrozná a pri tom očakáva reakciu, že aká je krásna a blááá blááá blááá) , ale ja to myslím vážne. Čo všetkým hrabe? Teda vlastne mne je to jedno, ako vyzerám, viem že to nie je žiaden zázrak, ale nad komplimentmi krútim hlavou odporúčam dobrú optiku.
otrepana otazka... ja sa sama sebe nepacim a velmi by som chcela zmenu k lepsiemu. ludia mi uz sice povedali, ze som pekna, ale to uz aj takym skaredym dievcatam povedali, ze pre mna veta "si pekna" znamena asi tolko, ze vyzeram ako 1000 ostatnych priemernych dievcat.
som pekny, ale problem je, ze ma nebalia spoluziacky, ale nahodne dievciny na ulici, v elektricke, v Kauflande...ale tie, s ktorymi som pomaly polovicu dna nie
Každý má na mňa iný názor,automaticky ho rešpektujem a snažím sa byť pre všetkých hlavne slušným a múdrym človekom s dipomaciou...to či som pekný???,no povedzme,že sú krajší a aj skaredsi odo mňa,som taký priemer,teda aspoň si to myslím
Ak myslíš zovňajšok tak to závisí od stavu vyťaženosti napr. v strede týždňa si myslím že vyzerám úplne ako troska a v piatok večer sa cítim ako najkrajší na svete
a čo sa týka vnútornej krásy tam sa necítim pekní nikdy
sama sebe nepripadam ani pekna pretoze nicim nevynikam, ale ani skareda pretoze mam vsetko ako ma byt.. a o mienke ostatnych neviem, ale chvaly na seba zrovna nepocuvam
kedysi som si myslela, ze som velmi skareda, ale za poslednych par mesiacov sa to dost zmenilo asi aj preto ze pre seba robim viac a viac chodim do spolocnosti, poznam viac ludi a vsetci mi to hovoria a vsetci si to o mne myslia, takze teraz som pekna aj podla mna
Myslím si, že nie Myslím si aj, že nie som ani škaredá - vnímam sa za takú priehľadnú: pohľad na mňa neublíži, ani sa na mne nezastaví, jednoducho ide ďalej ...
A ako to vidia druhí? Niektorí, ktorí ma majú radi, si asi myslia, že som pekná, a sú aj takí, ktorým sa nepáčim, takže ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
147 komentov
ostatni ma vidia velmi rozne, kedze moj styl nesadne kazdemu
Ale ja sa mám veľmo rada čiže áno
@vladqog nie, nechýba
@forte ja to robim takto.. zoberiem si zeny co poznam z mojho okolia, porovnam sa s nimi a spytam sa seba s kym by som najskor chodila a kedze na skole som jedine dievca tak mam momentalne trochu vyssie sebavedomie
(V preklade: Taký nejaký priemer)
považujem sa za sympatickú/príťažlivú osobu, ale za peknú ani veľmi nie.
Dalsia vec, to ze nie si pekna, je len MOJ SUBJEKTIVNY nazor...
nemám pocit, že by som zrovna bola ja tá najhoršia. vyjadrila som len názor, že jej nechtový dizajn sa mi nepáči a inak nemám pocit, že by som ju nejako urážala alebo dávala dole.
mnoho báb sa s ňou háda o jej štýle obliekanie pri jej fotkách. ja tam absentujem... mrzí ma, že zrovna ja som u vás oboch zarezonovala ako tá najväčšia piča.
a samozrejme tvoj názor beriem. každému sa páči niečo iné. ja som v tomto fóre len našla nepriame vyjadrenie ku mne a mala som chuť ironicky poznámkovať. nevyvrátil si, že by si tým simiQ nemyslel mňa takže to beriem "osobne" a troška mi to príde úbohé ale to je už len na tvojom svedomí
1. Zbytocne sa snazis urazit ma, nepodari sa ti to
2. Ja komplexy nastastie ziadne nemam, ale ty zjavne ano, ked sa snazis si nieco dokazat
3. Vyjadrenie nazoru je ubohe? OMG!
4. @56
5. Toto je len medzi nami dvomi...
@hajzelodkosti takze ku mne sa vsetci mozu vyjadrit, pourazat a to nie je utocenie...ja sa k niekomu obcas vyjadrim negativne, pricom neurazam a uz je zle...spamatajte sa konecne
Uvedomujes si vobec co pises? To, ze poviem niekomu, ze podla mna nie je pekny/a je vec vkusu a dotycna osoba uz nech si mysli co chce.
A primitivna si len ty sama, akoze ked si ty myslis, ze niekto je pekny, tak ja mam akoze suhlasit? Ci ako to mam vlastne chapat? Lebo som si vsimol, ze vo vasich kruhoch je to uplne bezne...
@tomas do boha sprav s tým niečo prosím ťa
a vy ostatní, ja viem, že som špatná a som pohodys!
šírte mier a lásku! cmuQ!!!!
A len tak mimochodom, @n0win0u ona nie je moja priatelka, len sa pozname...
dajte sa uz dokopy
ale chod niekam, ja mam uz frajera
» www.birdz.sk/mixer/moze-byt-...
a na to priatelstvo medzi muzom a zenou verim, lebo mam viac takych skusenosti
proste vzdy jak chlap nieco chcel po mne tak mal vedlajsie umysly
aj ked mne fakt pridete az moz zohrati na kamaratov podla mna raz spolu skoncite
A...
@drejka ty si tak brutalna pani, chcem ta za starsiu sestru
byť označená chuderou mi príde dosť
(lebo moja váha)
a ostatní mi hovoria, že nie som špatný a utvrdzujú ma v tom
vo všeobecnosti si myslím, že nie som škaredá.
mám nedostatky, ale to by som už bola aká sprostá, keby som na ne upozorňovala
jáj a deptať sa takými vecami, mierne mi už prešlo toto obdobie, predsa mám iné existenčné problémy.
A mám toho najlepšieho priateľa na svete. Takže môžem jebať to percento ľudstva, ktorému sa nepáči krv&mlieko
@greyness mali sme polemiky a nezhody dakedy, ale mam nazor, ze si v poho a proste len inak birdz vnimas a ako som pisal, je to len internet, drz si naladicku dobru,
k teme: hmm, pekny, skaredy? som aky som, kazdy ma moze vnimat inak, to sa neda dogmaticky povedat a ja sa vnimam uz tak neutralne, ani skaredy, ani extra krasavec zas
ako, naozaj Vás už tie hádky (síce vy sa nehádate, len vyjadrujete názor, jasné) neunavujú?
A čo sa týka témy, nemyslím a netuším, taká možnosť tam chýba
H
a navyse ste skaredi
a čo sa týka vnútornej krásy tam sa necítim pekní nikdy
vtedy sa najviac obzerám po sebe
A ako to vidia druhí? Niektorí, ktorí ma majú radi, si asi myslia, že som pekná, a sú aj takí, ktorým sa nepáčim, takže ...