zrejme ano lebo kazdy hulic ktoreho som kedy stretol bol dost zabedneny... ale dlhodobo to su roky vela rokov... aj z alkoholu sa osprostieva podla mna ale to neznamena ze nepijem... jednoducho vsetko s mierou ked niekto huli kazdy den co ine by mohol cakat ale inak ani ja nie som za travu ale ani sa mi nepaci ze su za nu tak vysoke tresty....
ja napriklad ked som si pred casom sem tam dal co ja viem 3-4 dni kazdy den, tak som to dost citil, ze nedokazem normalne premyslat. ano doslova som bol osprosteny, ale behom jedneho dna ked som nezahulil, tak sa to vratilo do normalu. ci sa to pri dlhodobom pravidelnom uzivani vrati do normalu, to neviem..ale myslim, ze aj to je mozne. no mne osobne by sa urcite nepacilo byt taky vymlety co i len tyzden...
Dvaja bratovi kamarati hulili kazdy den asi 3-4 roky, jeden z nich je teraz na psychiatrii, a dalsi je furt uplne mimo. Takisto aj alkohol, ked clovek vidi a sa rozprava z dlhodobymi alkoholikmi, tak je to fakt tazke, lebo oni vedia povedat buu muu
z marihuany urcite ,,neosprosties" urcite menej ako z chlastu a podobnych legalnych drog....tak trosku ti po dlhodobom pouzivani zacne vynechavat kratkodoba pamat...ale pokial si das trosku cadu raz za cas tak to je v pohode.. a okrem toho ty chalani co vraj 3-4 orky hulili tak to urcite neboloé len koli trave... bud mali uz psychicke problemy zakodovane alebo boli na piku toluene chlaste alebo podobnych veciach...a tie dokazu znicit trava nie... poznam ludi ktory hulia pomali celi zivot maju 40 a su uplne v pohodke... takze s fumko to vobec neni take zle... prave naopak..
Ja len nechápem, ako si môžete byť tým taki isti, že každý. Koľko poznáte takých prípadov,že to bolo URCITE len z marisky? Poznam starých chlapov, co hulia v podstate cely život a od sprostých maju daleko. Ked uz, súhlasím s @15.
hulim pravidelne a IQ vysoke ako ja má podľa Gaussovej krivky len 6 percent svetovej populacie. teraz sa nechválim len chcem vyvrátiť tú blbosť, že sa z nej osprostieva
@r4do nechcem sa ta poucovat, ale nemozem si odpustit tuto poznamku: ta krivka stupa aj klesa, co znamena ze na zaciatku tej krivky predstavuje 6 % ludi je zhruba podpriemerne inteligentnych, potom dorasta do maxima pri priemernom IQ, a klesa znovu do 6% pri nadpriemernom IQ a stale klesa pri vysokom IQ. Takze mas podpriemerne alebo nadpriemerne IQ?
@zamidari mám taký pocit, že ty nemáš problém ani tak s témou ankety. len cítiš potrebu dokázať si, že som len další blb. nič o mne nevieš a z dvoch riadkov, ktoré som tu napísal ani nezistíš. a ak ti ide len o to že sa akože vystatujem, tak o to mi nešlo, ale ako inak presvedčíš o svojej pravde, ak nedáš príklad.
@r4do ja som mal potrebu vyjadrit ze priklad typu "spravil som IQ test nadpriemerne uspesne a tym som vyvratil fakt ze z travy sa neosprostieva" je blby priklad. A k teme ankety som sa vyjadril este pred tebou (8. 9.)
Pochybujem Ak áno tak potom si neviem predstaviť čo robí alkohol, lebo ten je podľa mňa ešte horší.... chcel by som vidieť mozog notorického alkoholika, ktorý do toho ešte aj húli
Je dosť sprostých ľudí-nekuričov aj bez marihuany a dokonca u nich potom tá sprostosť fakt pôsobí dôveryhodnejšie, pretože sa už naozaj nemajú na čo vyhovoriť... Samozrejme, že keď dakto húli denno-denne niekoľko krát, tak nemá kedy byť svojou hlavou v realite, čo prináša koľkokrát v normálnom živote problém. Myslím si, že zakúriť si, tak max. raz cez víkend nemôže mať vplyv na dajaké gumovanie mozgu...to skôr z istotou môžem tvrdiť o amfetamínoch, ktoré nenávratne poškodzujú zdravú osobnosť človeka...
som presvedeny ze je to tak ze zalezi od osobnosti, niekto je sprosty jak kybel gytu, druhemu to otvory v hlave dalsiu komnatu a mysli nak, kopec ludi co fajcia travu dosiahli v zivote viac jak bezny clovek, kto je za???? ja som o tom presvedceny len chcem pocut vase tupe nazory
nie neosprostieva sa, ale zhorsi sa kratkodoba/pracovna pamat, teda, polozis niekam kluce a o 5 minut nevies kde su. ale to musi clovek fakt hulit kazdy den a velmi vela.
druha vec je, ze po tyzdni nehulenia sa pamat vrati do normalu.
@14 ano ? ja mam zase viac kamosov co hulia kazdy den, studuju vysoku skolu a v zivote by si nepovedal ze hulia, ludia skuste sa aj zamysliet kym hned uverite roznym kampaniam
odpoved na anketu, ano je to mytus. okrem toho, co je to osprostieva ? to co je akoze, ake to ma kriteria ? vsade citam ako ludia ktori hulia su uplne sprosti a vypatlany a nic take nikde nebadam, divne.
@32 nygdy, uplne suhlasim, vidim ze aj ty to chapes
ale to je normalne ze tu tak vela ludi pise ze jasne ze osprostievaju, vacsinou to pisu ti ktori len vedia ze drogy sou spatne aaaanoo a tam ich info v tejto oblasti konci
este by som dodal k @34 teraz si predstavte ze clovek kazdy den a casto pije, myslim ze tie nasledky su o nieco ine, ako ze clovek zabudne kam si dl kluce
super ze za gram sa ide sediet do basy na tvrdo ako za vrazdu lol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
vsetko s mierou jak sa vravi, aj ked ja osobne trave nefandim vobec.
ved v holandsku je legalna asi by neriskovali..
moj nazor je podobny ako .7 hluzar
hmmm..."vsetkeho vela skodi"???
Tato otazka je asi taka irelevantna ako ci sa s z cloveka stava alkoholik pri kazdodennom chlastani....
nie neosprostieva sa, ale zhorsi sa kratkodoba/pracovna pamat, teda, polozis niekam kluce a o 5 minut nevies kde su. ale to musi clovek fakt hulit kazdy den a velmi vela.
druha vec je, ze po tyzdni nehulenia sa pamat vrati do normalu.
@14 ano ? ja mam zase viac kamosov co hulia kazdy den, studuju vysoku skolu a v zivote by si nepovedal ze hulia, ludia skuste sa aj zamysliet kym hned uverite roznym kampaniam
odpoved na anketu, ano je to mytus. okrem toho, co je to osprostieva ? to co je akoze, ake to ma kriteria ? vsade citam ako ludia ktori hulia su uplne sprosti a vypatlany a nic take nikde nebadam, divne.
ale to je normalne ze tu tak vela ludi pise ze jasne ze osprostievaju, vacsinou to pisu ti ktori len vedia ze drogy sou spatne aaaanoo a tam ich info v tejto oblasti konci
(sorry za trojity prispevok)
super ze za gram sa ide sediet do basy na tvrdo ako za vrazdu lol.