na inete sa neda verit nikomu. vsetci sa skryvame za virtualnu totoznost a tak si obces dovolime povedat aj to co by sme inak nepovedali, alebo aspon nie tak otvorene. hrame sa na velkom pieskovisku a zistujeme, kto nas udrie kyblikom ak mu nasypeme piesok za golier. to je na forach to krasne. nikto sa neokuna a sebadovera v presadzovani myslienok je vacsia, preto je moznost diskusie.
Myslim, ze som doveryhodna osoba...Dufam.Ja som uz zvyknuta, vacsinou taka vrba partie,triedy Nazory mam tiez vlastne, ale ani nahodou sa neodvazim tvrdit ci dobre. Pre mna asi hej, ked v ne verim
Hm dovera never nikomu každy sa da kupiť , vidierať.
Ale chcem byť tvoj priatel a ziskať si tvoju doveru , len ziskať sa da a nesmie sa ponukať dobry pokec možeš mať skym kolvek ale nedoveruj každemu najdi si niekoho komu budeš doverovať ale nie na 99% ale na 110% zo 100.
jj Cts w, take ze niekomu plne doverovat na nete, to som sa uz odnaucila - clovek sa uci z vlastnych chyb - tym kyblikom ma uz zmlatili No a ozaj by som asi par veci nemala odvahu povedat, ale napisat je to omnoho lahsie...
Na nete verím trom ľuďom na 110% a to si s nimi píšem dva roky... a nikdy ma nesklamali, takže bolo to ťažké ale získali si moju dôveru a ja ich... inak vás zdravím kočky ľúbim vás...
A dôvera pre mňa znamená mnoho a nerozdávam ju treba si ju zaslúžiť... Dôvera sa dá rýchlo stratiť a druhú šancu nikdy nedávam, kto sklame raz sklame znova... A vlastne dôverujem tým ktorých ľúbim, takže s mojou láskou si získa človek dôveru, a to takú že mu môžem všetko povedať nehá si to pre seba, nezradí ma a pomôže mi, ťažko sa mi to opisuje :/ neviem nájsť správne slová
co ja viem ak sa mam objektivne ohodnotit no niektori su spokojni niektori nie s mojimi nazormi ale co sa tyka tej dovery vzdy sa snazim poskitnut co najpresnejsie informacie a rady podla svojich moznosti a skusenosti a v podstate klamem ozaj len ked je to nevyhnutne a takto na nete pri niakom pokeci na to ozaj nemam dovod
A k mojím názorom som sa nevyjadrila, ale keď ich mám tak asi verím, že sú správne ale ak mi niekto dobre argumentuje, dokážem si uznať chybu. A nieje dôležité mať názor, ale vedieť si svoj názor obhájiť aj pred ostatnými, inak to nieje váš názor...
no,takym clovekom som myslim ja(viem,ze by sa patrila skropmnost,no uprimnost sa tiez ceni,nie?) ale pokec by so mnou bol lepsi asi nazivo,vtedy to jepre mna najlepsie,ajked svoje nazory viem prezentovat aj netovo
Pozerate Chameleona ? ak chcete niekomu fakt pomocť musite začať rozmyšlať tak ako on a zistiť čo je najlepšie a nie vlastnym nazorom tym sa malokedy pomaha
So mnou môžeš písať o čom chceš, ja sa ti ku kadečomu vyjadrím a môžeš mi aj dôverovať, lebo ja nemám čas šíriť nejaké chýry o niekom a bulvár neznášam. Čo sa má kto starať niekomu do vzťahov ?? Tie časopisy nechápem a tých ľudí čo ich čítajú tiež.
no dolezite neni mat svoj nazor, a pevne si za nim stat, hoci nemas pravdu...dolezitejsie je priznat si ze si spravil chybu... a ozaj aj so mnou mozes kecat o hocicom...
...na nete...vecna tema...na nete si zmenis identitu, pohlavie, vek, dalsie veci...fotku vygooglis:-]...ja by som neveril...su sice aj ludia, co poznam IBA z netu, a verim im (sak Lass ale zase to uz musim aj o nich nieco vediet a sak dovera nie je zalezitost 2 dni...
Nejaky ftak zase povedal, ze ak chces porazit nepriatela (napr. vo vojne), nesnaz sa mysliet ako on (jeho myslou). Neviem, co je na tom pravdy. Ja sa ani nesnazim mysliet tak, ako dotycny, ja ho vnimam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale sama seba by som si nedovolila nikdy súdiť vo veci dôvery, lebo pre každého dôvera znamená niečo iné...
Ale chcem byť tvoj priatel a ziskať si tvoju doveru , len ziskať sa da a nesmie sa ponukať dobry pokec možeš mať skym kolvek ale nedoveruj každemu najdi si niekoho komu budeš doverovať ale nie na 99% ale na 110% zo 100.
A dôvera pre mňa znamená mnoho a nerozdávam ju treba si ju zaslúžiť... Dôvera sa dá rýchlo stratiť a druhú šancu nikdy nedávam, kto sklame raz sklame znova... A vlastne dôverujem tým ktorých ľúbim, takže s mojou láskou si získa človek dôveru, a to takú že mu môžem všetko povedať nehá si to pre seba, nezradí ma a pomôže mi, ťažko sa mi to opisuje :/ neviem nájsť správne slová
EQ
Nejaky ftak zase povedal, ze ak chces porazit nepriatela (napr. vo vojne), nesnaz sa mysliet ako on (jeho myslou). Neviem, co je na tom pravdy. Ja sa ani nesnazim mysliet tak, ako dotycny, ja ho vnimam..