Lebo mama prišla dnes so zastaralým názorom, že keď si môj doterajší kamarát (s ktorým sa poznám už pár rokov) našiel priateľku, mal by sa venovať len jej, mne ako kamarátke sa už neozývať a kamarátov mužského pohlavia tiež odložiť bokom = venovať sa už len partnerke, zakladaniu rodiny a rozširovaniu potomstva. Príde mi to dosť konzervatívne a obmedzujúce. (Plánujem k tomu vyrobiť ešte jednu anketu
podľa mňa to nejde. a ani by som nechcela aby môj partner nemal kamarátov a všetok čas trávil so mnou, lebo ja potrebujem samotu a každý človek potrebuje vypnúť. zabaviť sa s kamošmi, nevidím an tom nič zlé.
najlepsi su ti, ktori sa vykaslu na dlhorocnych kamaratov, ked si najdu novy vztah, potom sa po chvile rozidu a zase su im kamarati dobri...poslat takych ludi do riti (ach)
Možno tak po tridsiatke, keď sa seriózne berie to zakladanie rodiny a potreba byť viac času s partnerom - a deťmi (pri starostlivosti o nich už by bola polovica času venovaná na kamarátov rozhodne veľa), ale vo vzťahoch pred tým (a hlavne v tých pubertálnych) nie.
Je jasné že s kamarátmi je už človek menej, kedže chce tráviť určitý čas s priateľkou/priateľom osamote. Ale byť neustále s jedným človekom to je na dobrú ponorku! Treba sa venovať aj kamarátom aj polovičke.
nemyslím si, že čas strávený s inými ľuďmi dokáže zmeniť bazálne hodnoty človeka, s ktorým by som sa v niečom takom ocitol, keďže do vzťahu sa zvyknem dostať na základe toho, že sa tieto zhodujú s mojimi.
@annemarie tak ta anketa kus premna nedostacujuca, chyba tam asi jeden bod medzi prvym a druhym.Partner by mal mat prednost aleje zle obmedzit priatelstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
jeblo by ma, kebyže mám všetok svoj čas tráviť s jedinou osobou.
najlepsi su ti, ktori sa vykaslu na dlhorocnych kamaratov, ked si najdu novy vztah, potom sa po chvile rozidu a zase su im kamarati dobri...poslat takych ludi do riti (ach)
Možno tak po tridsiatke, keď sa seriózne berie to zakladanie rodiny a potreba byť viac času s partnerom - a deťmi (pri starostlivosti o nich už by bola polovica času venovaná na kamarátov rozhodne veľa), ale vo vzťahoch pred tým (a hlavne v tých pubertálnych) nie.
Bros before hoes