myslím, že by mali by byť k takejto hrdosti vedení oboznamovaním sa s kultúrou svojej krajiny s tým, že finálny názor / úsudok by si spravil každý sám... aby to nakoniec neviedlo k fanatizovaniu národa a názorom typu "ja som Slovák, kto je viac ?!!"
Hlasoval som za iné - lebo ľudia NEMUSIA byť vychovávaní a vedení k hrdosti k vlastnej krajine. Vlastne by NIKDY NEMALI BYŤ VEDENÍ v tomto duchu.
Naopak:
KRAJINA ako taká má byť taká, aby ľudia mohli byť na ňu hrdí sami od seba. Kým sa ŠTÁT nebude správať k vlastným ľuďom s úctou, kým štát nebude poskytovať čo najviac slobody a možností svojim ľuďom, štát má robiť všetko preto, aby jeho občania boli šťastní. A keď budú šťastní vo svojej krajine, jedine vtedy budú na ňu úprimne hrdí.
Ale ak NEMAJÚ NA ČO BYŤ HRDÍ, tak je akékoľvek vedenie a vychovávanie hlúposťou.
@5 problem je v tom ze ludia si prestavaju vazit co im ich krajina ponuka a vidia len jej negativne stranky, pricom existuje vela dovdov pre ktore sa za svoju krajinu nemusia hanbit a maju na co byt hrdi
u nás podľa mňa hej... určite nie fanaticky a bez hraníc a robiť zo seba nasilu patriotov ako to milujú Američania... Ale aspoň nejakú tú úctu k svojmu štátu a hlavne k národu by sme si mohli vybudovať.. A hlavne my, máloktorý národ sa môže pochváliť takou peknou históriou, bez toľkých svinstiev..
Ale v tejto dobe zlyháva hlavne štát si myslím.. ten robí všetko pre to aby ľudia z tejto krajiny čím skôr odišli a spomínali v zlom...
podla toho v akej krajina sa narodii, lebo....slovak...ma bit hrdy ako naco?! na zlodejou, vrahou, korupciu, debilnich ludi, bordel, neporiadok,zebracke platy a ine...?!
aj patkan je hrdy na to ze je patkan a co z toho ma?!
a mohol by mi niekto vysvetliť o čo človek prichádza ked nie je hrdý na danú krajinu? nevidím jediný dobrý len kopu zlých ako intolerancia, xenofóbia, nacionalizmus, nenávisť. človek by mal byť učený aby bol hrdý na to čo dokázal nie na to kde sa narodil. je to hlúposť
a to je hlavný problém... skoro každý si myslí že keď je niekto hrdý na svoju krajinu znamená to nacionalizmus,xenofóbia až rasizmus... To sú absolutne odlišné veci.. Je to len náhoda že ľudia zo zahraničia ktorí majú skúsenosti so Slovenskom nás považujú za veľmi milosrdný a priateľský národ? ale my sami si to kazíme a robíme zo seba debilov a ďalej do sveta šíírime len neschopnosť a samé negatíva, čím sami seba vpodstate ponižujeme... to podľa mňa nieje správne riešenie...
Mnoho ľudí na toto bohužiaľ dojde až keď začnú žiť v inej krajine, sám takých poznám...
Síce veľa vecí u nás nefunguje a je na tom zle, ale kvoli tomu sa nemusíme hádzať až na samé dno...
"ľudia zo zahraničia ktorí majú skúsenosti so Slovenskom nás považujú za veľmi milosrdný a priateľský národ".....lebo ludia na slovensku sa pchaju do zadku...hlavne blavaci ludom zo zapadu
"ludia si prestavaju vazit co im ich krajina ponuka a vidia len jej negativne stranky, pricom existuje vela dovdov pre ktore sa za svoju krajinu nemusia hanbit a maju na co byt hrdi "-na zlodejou, vrahou, zlocincou, spekulantou,....... a podobne veci, ze?! ale tak u ludii ktorich svet konci 50 metrou za cedulou oznacujucou koniec slovenska, alebo ludiii ktori nikde v zahranici nikoho nemaju a su fakticki odkazani len a len na " svoju krajinu " nic ine ..ze napisu alebo budu tvrdit ani necakam ...ved oni od nikoho pomoc cakat ani nemozu, len od slovenska a ludii na slovensku ( rodina,pribuzni, kamarati atad.....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Naopak:
KRAJINA ako taká má byť taká, aby ľudia mohli byť na ňu hrdí sami od seba. Kým sa ŠTÁT nebude správať k vlastným ľuďom s úctou, kým štát nebude poskytovať čo najviac slobody a možností svojim ľuďom, štát má robiť všetko preto, aby jeho občania boli šťastní. A keď budú šťastní vo svojej krajine, jedine vtedy budú na ňu úprimne hrdí.
Ale ak NEMAJÚ NA ČO BYŤ HRDÍ, tak je akékoľvek vedenie a vychovávanie hlúposťou.
Ale v tejto dobe zlyháva hlavne štát si myslím.. ten robí všetko pre to aby ľudia z tejto krajiny čím skôr odišli a spomínali v zlom...
aj patkan je hrdy na to ze je patkan a co z toho ma?!
Mnoho ľudí na toto bohužiaľ dojde až keď začnú žiť v inej krajine, sám takých poznám...
Síce veľa vecí u nás nefunguje a je na tom zle, ale kvoli tomu sa nemusíme hádzať až na samé dno...