Urcite existuje nemaj o tom pochyb , ale zasa v dnesnom svete ak sa najdu taky ludia dvaja a daju sa dokopy , nho da sa to povazovat takmer za zazrak ale zazraky sa deju na to netreba zabudat
ked si myslim, ze ju zazivam...stane sa nieco co ma z neh vytiahne a tak to ide stale dokola, nemoze to byt v rovnovahe....take mam skusenosti
nikto nemoze byt dokonale stastni stale...to nie je realne, a nikoho by ani taky vztah podla mna nebavil
urcite je..ved len kto miluje dokaze byt stastny...kto nikdy nemiloval nezil...a myslim tym ozajstnu lasku...nie skor ak jeden zomrie ten druhy nechce zit,je to sebecke ved tam kde je sa ma lepsie,ale skor obetovat vseto pre toho druheh mozno aj zivot
Podľa mňa láska neexistuje... A netvrdím to preto, lebo som zatrpknutá alebo niečo také... Je to len nahromadenie endorfínov do hlavy...A to raz tak, či tak opadne... Neskôr je to už len o zvyku...
JAsne ze existuje...o tom nepochybujem..lebo taku zazivam den co den..takze ano.. a ci by som bol ochotny polozit zivot ako vo filmoch...tak o tom niet pochyb..
laska je film, za najdrahsi listok..laska je film, vzdy iny, vzdy o tom istom... clovek ked pozera tie filmy si mysli ze jemu sa take nieco nemoze stat, ze to su iba rozpravky...ale kto povedal ze rozpravky sa nemozu odohravat aj na zemi? ....casto sa zamyslam nad tym,ze nothing last forever..ze nic netrva vecne..ale jedna vec hej- laska .....no lenze ma to jeden problem.. tato najsilnejsia vec v tomto svete ti dokaze dat vsetko ale aj vsetko zobrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nikto nemoze byt dokonale stastni stale...to nie je realne, a nikoho by ani taky vztah podla mna nebavil