Myslíte si, že je možné, aby spolužiaci po rokoch poznania sa začali brať iného spolužiaka inak, keď sa radikálne (ale postupne
Myslím to tak, že napríklad je baba, čo bežne zadrie niečo typu Miláno je hlavné mesto Nemecka. A v štvrtom ročníku zmúdrie. Prestanú ju brať ako hlúpu? Alebo niekto postupne opeknie. Prestanú ho brať ako "toho škaredého"? čo si myslíte? ako to bolo u vás
Možno po čase na teba zmenia nazor, ale budes to musiet neustale dokazovat, tak ci onak budes u tych kmenovych kamaratoch zaskatulkovana ako "hlupucka hus"
kolektívy nemajú radi zmenu...aj mňa má mnoho ľudí v škole zafixovanú ako šprta, a to som sa neučila nikdy a šikovná som sa snažila byť len v prvých dvoch ročníkoch...prvý dojem je asi najdôležitejší
Ľudia sú príliš obmedzení na to, aby zmenili na ľudí postupom času názor. Ak niekoho 4 roky berú ako debila, budú ho mať za debila aj keby sa zmenil o 180°.
pravdaže je to možné... so mnou sa velmi nebavili na základnej, bola som tiché malé škaredé káčatko.. ..a potom, po strednej, ma spolužiaci ani nespoznávali, zmenila som sa, a aj ma brali inak,, pchali sa mi do riti
pri obmedzencoch sa to neda zmenit....najhorsie je, ze ked sa niekto zmeni, tak kolektiv sa ho bude snazit "vratit" naspat...poviem priklad: na gymku sme mali v triede jedneho chlapca, co sa normalne kamaratil s dievcatami, vobec nemal uchylne reci a pod....ale v 3. rocniku zrazu zacal mat sexisticke narazky, plieskat dievcata po zadku a pod., tak ako to robili ostatni chlapci, ale jeho si uz zafixovali ako slusaka, tak stale mu vraveli, ze ako sa sprava, pozerali nanho ci je skryty uchyl alebo co, ale to, ze zvysok chlapcov sa spraval rovnako uz respektovali, a nebrali ich ako nejakych uchylov....takze kolektiv je fakt neprisosobivy a obmedzeny v tom, ze nedokaze si uvedomit, ze ludia sa menia
ja si myslím, že áno... s mojimi spolužiakmi som v triede ôsmy rok a za ten čas sa každý zmenil, či už k horšiemu alebo k lepšie, ale rozhodne sme iní ako sme boli, určite ich neberiem rovnako a vlastne ani nepozerám na to, akí boli kedysi, ale na to, akí sú momentálne a občas si porovnám, akí bývali predtým...
Tak ako priklad si dala 2 rozne veci, osobne som vela zhodil a pohlad na mna sa radikalne zmenil, co je dokaz toho, ze vyzor robi v dnesnej dobe fakt vela. Zeby niekto tak velmi omudrel si ani predstavit neviem, proste ciastocne ano, mozu ho zacat brat trocha inak ale zeby zrazu z debila bol Einstein, to nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov