Myslite si ze je problem ked ma chalan 23 a ona 16??
neviem kto si co mysli ale podla mbna to je v pohode ci nie ked sa luuubia a ten vztah nieje len koli sexu z jeho strany tak to moze byt v pohode nemyslite????
12- nie, to myslela ako keď baba otehotnie so 45 ročným mužom, a ešte sa ide aj zaňho vydávať...a decko si nechá, lebo babka jej nedovolí ísť na potrat...
možno to decko ani nie je kurva, len stačilo zlé domáce zázemie, príp. neprítomnosť rodičov(jeden odišiel, druhý umrel, tak hľadala náhradu inde)...a babka katolíčka, ktorá nechce dovoliť potrat je asi tiež vadná...
Ja mám 20 a moj priatel 42 takze pre mna vek vobec nehra ziadnu rolu... Ak sa majú dvaja ludia radi vek by im nemal stáť v ceste a v porovnani s naším vekovím rozdielom s tým vašim je smiešne že si robíš starosti . Držím Vám palčeky "cmuk"
Tak toto je väčšná starosť ale vôbec to neni problém. Ja mám momentálne 17 rokov onedlho 18 a môj priatel ma 23 ťahá na 24 a spolu sme už takmer 3 roky. Čiže od mojej 15-ky. A poviem pravdu strašne moc sa ľúbime. Podľa mňa je dobé keď má baba chlapa s takým vekovým rozdielom lebo ja si neviem predstaviť vzťah s nejakým školákom ktorý ani poriadne nevie čo od života. Taký si chce len užívať. Čiže ťažku hlavu si nerob z toho. len si ho uži a lubte sa...
heh diky pekne za vase nazory velmi ma potesili hlavne tie kladne zatial nam to klape tahame na 4 mesiac a som s nim stastna ja osobne si myslim ze pokial neni vekovy rozdiel asi takyto ona 15 a on 25 a vysie tak je to este v pohodke
ľudia si to ešte stále neuvedomili,že na vekovom rozdiele nezáleží. Veď tu ide o lásku a vzťah dvoch ľudí. je na nich ako sa rozhodnú. Je pravda, že občas treba zakročiť ale nie vždy a silou mocou. Poznala som aj väčšie vekové rozdiely a v láske im to klapalo. takže nevidím problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ludia,kedy prestanete riesit taketo nepodstatne veci,ako je napriklad vek,a zacnete konecne zit???