tak ci treba...tak asi netreba...ale preco nezit ked uz zijes? sak celkom pohoda tu,ne? uvidime co bude potom,mozno lepsie,mozno horsie,mozno zas ot iste,mozno ine,mozno nic...ale postretne to ludi tak ci tak ci ziju dnes alebo o 1000 rokov..eee neviem ci niekto pochopeu
@zozo05 krajsich veci ako smrt je mnoho.. ona je len branou niekam..
avsak kym pride, treba zit i tu .. a zivot zmysel ma
a zit sa oplati.. inak, by cela nasa existencia bola zbytocna..
zit pre usmev na tvarach inych, zit preto aby som niekoho spravil stastnym, zit pre kazdu stastnu a krasnu chvilu.. zit pre ludi, ktorych mam rad, pre dievca ktore milujem..
myslim ze na svete je az prilis vela dovodov, preco zit.. teda nechapem otazke, ci sa zit oplati
neni prečo žiť...len pre boj...každo denný boj...ukázať si sám sebe aký je človek silný....totot j niečo ako obrie koloseum....vyberova instituca.... ale treba bojovat...ukazať si sama sebe že ma nič len tak nezrazi na kolena...
co sa ma stat to sa asi stane. a ci mame zit alebo nie, nie vzdy to dokazeme ovlivnit. ale kazdy by mal chciet zit.. i ked momentalne trpim ja prasam ani zas myslim len na seba tak aj tak neuvazuje o odchode ked si predstavim co vsetko mam este pred sebou.. dufam ze aj nieco pekne... a viem ze hej.. ked nie tak poto si to vpalim do palice, ale to by som musle vazdne asi do 45 rokov len a len trpiet. a t asi nebudem, dufam
@7 suhlasim
je veľa dôvodov prečo žiť... ja ich mám tiež dosť... aj keď niekedy mám chuť niečo rozbiť, vypariť sa niekam a mať od vsetkých pokoj, ale vždy sa nájde niekto kto opäť zapáli to svetielko nádeje, že bude všetko ok ako moja láska ehm už som ticho
zmysle to tu maa neviem aky sa oplati zit uz len kvoli priatelom , ludom ktorych mam rada aj ked jedna vterka sa pri kazeni nevyrovna nicomu a tak mma cely den potom na nic naladu.. svoj zivot mam rada adalka som moznost ze chcem nieco dosiahnut.. neviem co moznoi budem osoba z najdlhsimi nachtami na svete alebo dalsia clenka my chemical romance.. neviem mozno nic z toho ale sak vy uvidite.. ma potom v ttrencianskej televizii
ja nechcem zmenit svet ale som tu asi nato aby som nieco zmenila...nuz co ja nemam povahu na menenie sveta:p tak u mna sa asi preratali a som len do poctu
áno áno chcem zmeniť... pretože každé slovo, ktoré poviem a každý skutok, ktorý vykonám zmení životy ľudí okolo mňa...
čo však nič nemení na tom, že niekedy si vravím, že najlepší skutok by bol zabiť sa... určite však to neberiem tak, že som do počtu, alebo že som zbytočne. všetko ma svoj význam a ľudia okolo mňa keby ma nepoznali určite by boli o niečo chudobnješí dá sa povedať, tak ako ja by som bola chudobnejšia o niečo, keby tu neboli oni...
zmeniť svet však hm... to by som sa asi musela stať dákou stár... mne stačí, ak mám vplyv na ľudí, na ktorých mi záleží...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
avsak kym pride, treba zit i tu .. a zivot zmysel ma
a zit sa oplati.. inak, by cela nasa existencia bola zbytocna..
zit pre usmev na tvarach inych, zit preto aby som niekoho spravil stastnym, zit pre kazdu stastnu a krasnu chvilu.. zit pre ludi, ktorych mam rad, pre dievca ktore milujem..
myslim ze na svete je az prilis vela dovodov, preco zit.. teda nechapem otazke, ci sa zit oplati
je veľa dôvodov prečo žiť... ja ich mám tiež dosť... aj keď niekedy mám chuť niečo rozbiť, vypariť sa niekam a mať od vsetkých pokoj, ale vždy sa nájde niekto kto opäť zapáli to svetielko nádeje, že bude všetko ok ako moja láska ehm už som ticho
( ALE! )
čo však nič nemení na tom, že niekedy si vravím, že najlepší skutok by bol zabiť sa... určite však to neberiem tak, že som do počtu, alebo že som zbytočne. všetko ma svoj význam a ľudia okolo mňa keby ma nepoznali určite by boli o niečo chudobnješí dá sa povedať, tak ako ja by som bola chudobnejšia o niečo, keby tu neboli oni...
zmeniť svet však hm... to by som sa asi musela stať dákou stár... mne stačí, ak mám vplyv na ľudí, na ktorých mi záleží...