neviem preco, ale ani ked som bola svata mi to neprislo hnusne, cudne, scestne, atď. ak na to maju vek a chcu to... okrem toho ta atmosfera a strach ze vam na to pridu... nieje na zahodenie ale fakt je ze som este nikdy nevidela pekneho profesora....
hej a potom preco niekto ma za vlastnu pracu napicu znamku a niekto kto ma tu pracu taku istu ak nie horsiu tak jednotka s hviezdickou..oplut take kurvy
Pokiaľ je to zo strany študentiek dobrovoľné... A pokiaľ sa už napríklad jedná o vysokoškolského profesora, tak na tom nevidím nič zlé. Mne sa tiež páči jeden z našej fakulty, ale bohužiaľ, neučí ma a ani neviem, aké má predmety
co zavidis ucitelovi,ze ti suka spoluziacky a teba odhebavaju kazdu chvilu a nevenuju ti ani pohlad?...a inak,videl si ich?(live,video) ak nie tak velmi to nerozoberaj... potom najvacsi kokot budes ty a nie ucitel...
a iny pohlad.
ked chce dojst k mature a nema ani k tomu znamky tak sa musi obetovat..
Myslím, že v každom prípade je to neprofesionálne, ale ak tú študentku vyučuje a hodnotí na nejakom predmete a súčasne s ňou spáva, tak by mal asi robiť nejakú menej namáhavú prácu z hľadiska profesionálnej etiky - napr. smetiara ... pretože to povolanie z tejto stránky nezvláda
ak sa im to oplatí prečo nie ... sú plnoleté, tak prečo nie... ako ak sa zamilujem do profesora tak čo s tým? za to že je ušiteľ tak s ním nič nebudem mať? ... ja smo na starších napr
pokiaľ to robia lebo ich to baví a nie kvôli známkam tak pohodys.
teda aj keď to robia kvôli známkam tak pohodys. ale ja by som na niečo také nemala...
ja osobne by som sa radšej nechala vyjebať zo školy ako tam ostať s pocitom, že som hlúpe diečatko ale pojebala som profáča tak si študujem veselo ďalej....
Ja som čítala knihu kde spolu spali ale učiteľ bol asi o 3 roky starší ale to bolo viac-menej fantasy. Ak spolu spia učiteľ a žiačka a žiačka to nerobí kvôli známkam a obom sa to páči. Ak to robí kvôli známkam, veľa toho nedokáže lebo bude ako poleno aj keď s diplomom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
poznám takých zveladovateľov, teraz platia alimenty .....filip
a iny pohlad.
ked chce dojst k mature a nema ani k tomu znamky tak sa musi obetovat..
heh, je to možná pravda, ale ako človek sa cítim pred Bohom lepšie teraz ......filip
keď im to ale potom dojebe vzťahy na pracovisku/študovisku, nech sa nesťažujú
heh, ja nechápem, prečo si si zmenil avatar, ten predtým bol krajší ....filip
a odpoveď na otázku, lebo medveď
heh, dobrééé no,..
a podpisujem sa filip preto lebo sa tak aj volám a každý si ma zapamatuje ľahšie
filipk
očuvaj nikto si tu dneska rovných 700 dní a to si tu bol "iba" 8x?......filip
heh, ta @38 je tvoja správa
on nech to potom nijak nezohladnuje a baby nech od toho nic viac necakaju.
a paci sa mi ze to je v rubrike sport
teda aj keď to robia kvôli známkam tak pohodys. ale ja by som na niečo také nemala...
ja osobne by som sa radšej nechala vyjebať zo školy ako tam ostať s pocitom, že som hlúpe diečatko ale pojebala som profáča tak si študujem veselo ďalej....