je neviem ja nepoznám a ani sa nezaujímam o verejnú mienku o bisexuáloch.... hlavne že ja o nich nemam žiadnu mienko, z toho vyplýva že ich beriem uplne rovnako akoi všetkch iných...
Sú to ľudia ako všetci ostatný. To iba na zaostalom slovensku sú ľudia čo odsudzujú takýchto ľudí. Ja sám som bisexuál a poznám viacero takýchto ľudí. Hlavne mladých dievčat.
niekde som čítal, že nič také ako bi neexistuje. ide vraj len o ľudí čo si nie sú istí svojou orientáciou a "sedieť na dvoch stoličkách" sa im zdá jednoduchšie. ale potom ani na jednej nesedíš poriadne
ale ľudia sa asi k tomu stavajú podobne ako k homo orientáciám, niektorým je to jedno iní sa z toho idú po**** ...
@maneater nemôžem tak celkom súhlasiť. Bisexualita je vnímaná ako predstupeň či ,,miernejšia" forma homosexuality, čo z môjho pohľadu jednoducho nie je pravda.
Bisexuáli sú značne ostrakizovaní dokonca zvnútra neheterosexuálnej komunity; ďalej rodičia bisexuálnych detí sa s ich orientáciou zmierujú často s oveľa menším pochopením, dúfajúc, že deti to čoskoro prejde a nájdu si partnerov opačného pohlavia; sami partneri bisexuálnych ľudí majú strach, že ich opustia práve pre druhé pohlavie..
Navyše v médiách, legislatíve, učebných textoch a popkultúre sa všetka neheterosexualita zhŕňa pod pojem homosexualita, (príp. o čosi korektnejšie LGBT- niečo), čím sa úplne vynechávajú dajme tomu transsexuáli, asexuáli, ostatné menšinové rodové identity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
..kvak..
ale ľudia sa asi k tomu stavajú podobne ako k homo orientáciám, niektorým je to jedno iní sa z toho idú po**** ...
Bisexuáli sú značne ostrakizovaní dokonca zvnútra neheterosexuálnej komunity; ďalej rodičia bisexuálnych detí sa s ich orientáciou zmierujú často s oveľa menším pochopením, dúfajúc, že deti to čoskoro prejde a nájdu si partnerov opačného pohlavia; sami partneri bisexuálnych ľudí majú strach, že ich opustia práve pre druhé pohlavie..
Navyše v médiách, legislatíve, učebných textoch a popkultúre sa všetka neheterosexualita zhŕňa pod pojem homosexualita, (príp. o čosi korektnejšie LGBT- niečo), čím sa úplne vynechávajú dajme tomu transsexuáli, asexuáli, ostatné menšinové rodové identity