Majú právo...každý bol zamilovaný napr.v 13-tich či už to bolo do nejakého speváka,herca alebo do reálnej osoby. Ostatní postupom času zabúdajú na to,že aj oni boli zamilovaní ked boli mladší...
.. ale zas takéto škatuľkovanie.. no čo ja viem.. .. niektorí mladší, môžu byť viac vyspelí ako ich rovesníci a tak .. ..
napríklad aj sesternica, ide mať 15 a tri, či koľko rokov je "zaľúbená" do jedného chalana .. a neviem, nejaké "hlbšie" city tam podľa mňa musia byť, inak by jej to tak dlho nevydržalo
myslím, že na toto má každý právo preboha o__O okej, možno to nebude láska na celý život, ale niekedy ani 18 či 20 ročný ľudia si nenájdu človeka, s ktorým budú žiť na veky vekov...
btw ja sa na to pozerám inak..moji rodičia začali spolu chodiť keď mali 15 takže táto diskusia je blbosť...
ja si napríklad pamätám ako som bola zamilovaná v 13 nástich do jedného španiela , teraz mám čoskoro 30 a s odstupom tých rokov , áno každý človek má na to právo, nech je v akomkoľvek veku . druhá otázka je, že koľko z tých zamilovaností dorastie do slova milujem a vydrží veľmi dlho /život.
keď mi dcéra v 16povie zamilovala som sa mami, budem pri nej, ale keby napr. za tým dodala, že si ho ide brať , tak to už asi by som sa jej snažila vysvetliť, že ľudia sa vekom menia a v tomto veku to ešte ustálené nebýva.
len mne pride velmi trapne ked 13rocne placu ze ich 12 rocny podvadza ... aalebo ze ich nechce a podobne .. u nas v skole toto je kazdy den ... aa dost to ide na nervy ... ach
majú, čo by nemali, rozdiel je len v tom, že v tomto veku sú ešte citovo nestáli a niekedy ani sami nevedia, čo chcú......na druhej strane, nestály môže byť aj ktorýkoľvek iný dospelý jedinec, čiže celé je to dosť individuálne...
@flysser na lasku ma pravo kazdy vakomkolvek roku zivota...len to nevnimas mozno ako ked ju budes vnimat dajme tomu ked mudes starsi..teraz mozno od lasky cakas aby ty dala zenu s ktorou ty je ajn atd..alebo tak...mozno casom budes od lasky chcet spolahlivost,moznost zdoverit sa,citit sa prijemne c tym clovekom.cokolvek prenho obetovat..atd-....
toto som tak nenavidela ze ked som bola mladsia, tak sa starsi k mojim problemom stavali asi tak ze " mat tak tvoje "probleemy" "
ale pre toho cloveka v tom veku je to problem. casom si mozno uvedomi ze to nebola laska aale vtedy si to myslel. no a co. ved pocas zivota sa mame ucit.
A nie vsetci mladi su taki drbnuti, mozu byt inteligentnejsi ako niektori starsi od nich
Ale majú. Ja som sa prvý krát zamilovala napríklad niekedy v 13 a nebolo to len nejako trápne platonicky. Nevedela som sa toho zbaviť štyri roky. Bola by som vtedy fakt šťastná ako blcha, keby to bolo niečo vôbec nie vážne, ale... nič to, stalo sa.
Len nemajú právo hovoriť, že našli lásku svojho života. Že nikoho lepšieho už nikdy nestretnú. Že už sa nikdy nezamilujú. A síce nech kľudne hovoria, že sú zamilovaní, uverím im, ale nech nehovoria, že lásku poznajú. Po prvej láske človek nie je expert na citové záležitosti.
@antifunebracka Čím to je, že si osobne strašne milý a zlatý chalan, ale tu na birdzi vystupuješ tak neskutočne protivne???
@madiska inak PRESNE toto som sa chcel spytat aj ja teba xD na birdzi su to len take srandy, ludia, co ma maju v kamosoch, vedia, ze to je len moj humor. v TSkach ci nazivo som ovela viac sam sebou. a hovorim, posobis na mna rovnako, cize by si mi najlepsie mala rozumiet a uznaj - neni vtipne, ked 12 rocna baba pise, ze uz sa nikdy nezalubi?
@antifunebracka Ja tu pôsobím protivne??? Veď vynadám tu niekomu iba ak si to zaslúži, inak som milá! Netrollujem, slušne úprimne odpovedám, snažím sa poradiť, rýpem iba do kamarátov.... pche
No, nie je to vtipné, je to naivné a choré. Ale otázkou je, či majú právo povedať, či sú zamilovaní. To majú. Toto už je, ako som písala vyššie, jedna z tých vecí, o ktorých by mali držať hubu.
@4lex napr. mne sa vedel pacit ,len tak viac pacit dotycny 2 aj 2,5 roka a potom fuč ...odislo myslim ze prehanaju vtedy , ved pojasene hormony a bla bla tak sami nevedia co..male eprcento tych vyspelejisch isto ..clovek si vie hocico nahovorit ked chce uverit
myslím že aj "trinácky a spol." majú právo byť zaľúbené, a čo vy viete ako sú na tom rozumovo, poznám jednu trinácku , rozmýšľa rozumnejšie ako mnohí dospelí, má chlapca ktorý je od nej o pár rokov starší a drží im to.. takisto aj moja kamarátka, s jedným chlapcom chodila od 13tich a sú spolu doteraz, čo už majú 25 rokov..
áno. majú právo povedať to, majú právo cítiť to, a nikto by nemal spochybňovať ich city, v tom danom momente. otázna je skôr ich výdrž (myslím trvácnosť tých citov, aby sme si rozumeli )
keď sa obzriem do minulosti, tak či 12 alebo 21, vlastne v istých veciach žiaden rozdiel
ja mam 13 myslim ze v takomto veku vela ludi dokaze lubit iba platonicky a podla vyzoru. aj my mame pravo na lasku ale nieje to skutocna laska. a ja ani nedokazem lubit ale ani to nepotrebujem.
ľudom j***e keď si to myslia Je to každého vec do koho a KEDY je zaľúbený. Ani vy ste si asi nevyberali kedy sa zamilujeme. Proste to prišlo a bolo to.Je to podľa mňa súčasť dospievania. Samozrejme, že 12cka nemôže "milovať" či sa mýlim ?
@flysser ked som mal ja menej ako 16 rokov ... tak okrem toho ze polovica mojich rovesnikov vratane mna nemalo net... tak si nepamatam ze by niekto hovorilo o tom ze je zamilovany ... radsej kazdy mlcal a nepovedal nikomu nic... no dnes ked ma net kazdy ... a ked sa nikomu nedivas do oci ked to pises co submitujes tak zrazu vsetky decka vykrikuju jak niekoho miluju ... skus to niekomu povedat do oci ... ak to dokazes potom mas pravo to hvorit... btw skus zacat u tej osoby ktorej sa to tyka
Podla mňa to záleží na type dotyčnej osoby :/ Pretože vela krát niekto povie že je zamilovaný, ale je to iba dočasná radosť z niečoho nového väčšinou po týždni to už nikoho nebaví predstierať že je zamilovaný
Majú plné právo! síce takéto právo do detailov ani v právach sa nenachádza ale právo určite majú už len z princípu
Zamilovať sa môže každý aj v nižšom veku. Možno si to akurát 10 ročne decká neuvedomujú plne že sú zamilovaný ale môžu byť. Ja som sa v 13 prvýkrát a bolo to vážne ale hovno z toho bol to omyl. Druhý krát mala som 15-násť a je to oveľa vážnejšie. čo z toho vyplýva? no u mňa nič, ale môj osobný názor je ten že pokiaľ to "nezažiješ nevieš"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
aj keď podľa mňa môžu byť zamilovaní (ale na 99,999 999% je isté, že to nebude láska na celý život)
Jediný spôsob, ako môže manželstvo vydržať do konca je, že jeden z manželov drží hubu a neprevalia sa milenci.
xixixi
.. ale zas takéto škatuľkovanie.. no čo ja viem.. .. niektorí mladší, môžu byť viac vyspelí ako ich rovesníci a tak .. ..
napríklad aj sesternica, ide mať 15 a tri, či koľko rokov je "zaľúbená" do jedného chalana .. a neviem, nejaké "hlbšie" city tam podľa mňa musia byť, inak by jej to tak dlho nevydržalo
btw ja sa na to pozerám inak..moji rodičia začali spolu chodiť keď mali 15 takže táto diskusia je blbosť...
ale skutočná láska? to sa v takom veku stáva veľmi, veľmi zriedka
ak sa Tí za to dakto posmieva, že nevieš, čo je zamilovanosť....ignoruj
a kedze na tychto forach plati prezumpcia kokotizmu tak gg bb
Kazdy sa moze zamilovat kedy chce..aj v 16
Keď poviem, že niekoho milujem, tak už rozumiem tomu wtf starších.
len toľko k tomu
keď mi dcéra v 16povie zamilovala som sa mami, budem pri nej, ale keby napr. za tým dodala, že si ho ide brať , tak to už asi by som sa jej snažila vysvetliť, že ľudia sa vekom menia a v tomto veku to ešte ustálené nebýva.
toto som tak nenavidela ze ked som bola mladsia, tak sa starsi k mojim problemom stavali asi tak ze " mat tak tvoje "probleemy" "
ale pre toho cloveka v tom veku je to problem. casom si mozno uvedomi ze to nebola laska aale vtedy si to myslel. no a co. ved pocas zivota sa mame ucit.
A nie vsetci mladi su taki drbnuti, mozu byt inteligentnejsi ako niektori starsi od nich
Len nemajú právo hovoriť, že našli lásku svojho života. Že nikoho lepšieho už nikdy nestretnú. Že už sa nikdy nezamilujú. A síce nech kľudne hovoria, že sú zamilovaní, uverím im, ale nech nehovoria, že lásku poznajú. Po prvej láske človek nie je expert na citové záležitosti.
@antifunebracka Čím to je, že si osobne strašne milý a zlatý chalan, ale tu na birdzi vystupuješ tak neskutočne protivne???
No, nie je to vtipné, je to naivné a choré. Ale otázkou je, či majú právo povedať, či sú zamilovaní. To majú. Toto už je, ako som písala vyššie, jedna z tých vecí, o ktorých by mali držať hubu.
keď sa obzriem do minulosti, tak či 12 alebo 21, vlastne v istých veciach žiaden rozdiel
to co je dpče? DDDDDD
každý má nato právo
Zamilovať sa môže každý aj v nižšom veku. Možno si to akurát 10 ročne decká neuvedomujú plne že sú zamilovaný ale môžu byť. Ja som sa v 13 prvýkrát a bolo to vážne ale hovno z toho bol to omyl. Druhý krát mala som 15-násť a je to oveľa vážnejšie. čo z toho vyplýva? no u mňa nič, ale môj osobný názor je ten že pokiaľ to "nezažiješ nevieš"