zalezi od tvare a od ucesu aky dokaze ztych kratkych vlasov spravit, viac sa mi pacia dievcata s dlhymi vlasmi aspon po ramena, ale ked zbadam dievca s kratkymi a je vidiet ze jej ozaj pristanu tak urcite zaujme
Asi 5 rokov som si vlasy postupne skracovala a mať ich úplne krátky bol vždy môj sen. presne ma všetci odhovárali a vraveli, ako veľmi mi to určite nepristane. Dnes ich mám a zo 100 ľudí mi možno 3 povedali, že mi to naozaj nepristane
@wicki vravím, že je to fail. zúfalo nežensky to pôsobí. nenadávam jej. ale ukazovať na to prstom a smiať sa na tom budem vždy. to je moje sväté právo, tak ako je jej právo sa hentak vyhovadiť
@takzvany Prosím ťa o čo ti ide? Vysvetlíš mi to? Jednoducho som povedala,že mne sa páčia a ty nemáš právo na mňa poukazovať :o Mne sa nezdá,že by som bola vyhovadená,ale je to tvoja vec,tvoja nazor,len mi dak pokoj.Neraguj na mňa,ignoruj moje prispevky...
@wicki Debilovi nevysvetlíš.Oni si asi myslia,že ma tým vytočia,ale to su na omyle.Dneska mam dobrú náladu. A Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale milujem dlhé vlasy, nedokážem si predstaviť ženu bez vlasov aspoň po ramená.
Vlastne, som závislý na dlhých ženských vlasoch.
ale dakomu s normálnejším tvarom tváre môžu
@sprejerka01 Na tebe sa mi tie vlasy páčia,ale veľa báb si s tým neviem predstaviť napríklad.
@wicki Debilovi nevysvetlíš.Oni si asi myslia,že ma tým vytočia,ale to su na omyle.Dneska mam dobrú náladu. A Ďakujem