pravdepodobne sú(sme) ale ako tu u niekto písal pramení to zo staršej generácie, ktorá ešte stále žije vo svete kde tetovania majú iba väzni a trestanci
diskriminovani? to uz je snad nejaky debilny for...tu uz je kazdy diskriminovany do pice..ale najhorsie sa ma normalny clovek, ktory neni ani cigan ani buzerant ani shemale ani nevyzera jak africky domorodec...kurva nervy..
svojim sposobom ano. A nemusi to byt len formalna praca, staci si dat ziadost do kaviarne, kde to uz zacina byt pravidlom - no visible tattoos.
chapem starsiu generaciu, ale netyka sa to len ich, aj mladsia generacia odsudzuje, co napriklad nedokazem pochopit.. ide predsa o to, co clovek dokaze resp nedokaze a nie, ci ma omalovanku na sebe. mne to pride tak isto ako zmenit uces, farbu vlasov, styl obliekania. kazdeho slobodna volba predsa co so sebou urobi, nie?
@marttina kazdeho slobodna volba je aj akeho zamestanca chce prijat do svojho podniku..tak rozpravajme o slobodnej volbe a nie o diskriminacii, lebo toto je vyslovene smiesne
Podľa toho kde, v akom odbore a názore šéfa V nemocnici máme jedného lekára, ktorý má spravené oba rukávy takže... A my nemôžme mať posratý lak na nechty!
nuž hej, žijeme vo svete kedy si mnoho ludí myslím, že kto má tetovanie alebo piercing je grázel a tak je menej pravdepodobne že ho vezmu za právnika, lekara alebo učitela. prostie niečo "uniformované". ako robotníka na stavbu by takeho človeka vzali. ..... serie ma ta diskriminácia....
@belzeboss ale ved ano, kazdeho slobodna volba koho si zoberie, a takisto si myslim ze by mohla byt aj slobodna volba sebavyjadrenia. chapem, ze je business kde vzhlad je dolezity, ale vo vela prac vzhlad az tak neurcuje to, ci si schopny vykonavat danu pracu alebo nie. To je akoby som povedala, ze do svojho podniku nebudem najimat ziadnych ludi co maju dlhe cierne vlasy/kratke blond. Moja slobodna volba koho chcem najat, ale na druhej strane - je to v poriadku? Nie je to nahodou diskriminacia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
inak dnes spolužiačka linkla stránku s finalistami o najkrajšieho muža 2012 a bol tam jeden potetovaný zubný technik
takýto ľudia áno, iný si myslím že moc nie
chapem starsiu generaciu, ale netyka sa to len ich, aj mladsia generacia odsudzuje, co napriklad nedokazem pochopit.. ide predsa o to, co clovek dokaze resp nedokaze a nie, ci ma omalovanku na sebe. mne to pride tak isto ako zmenit uces, farbu vlasov, styl obliekania. kazdeho slobodna volba predsa co so sebou urobi, nie?
ale iba pokiaľ je vedúci resp. ten človek ktorí vyberá ľudí do zamestnania v pohode a hľadí na schopnosti namiesto na vzhľad
je pravda že @13 by som ako vychovávateľa(ku) (bo neviem čo to je) do škôlky asi nezobral
@caramelbiscuit ty si budúce sestrička? to kde je taký doktor nemože byť taký aj u nás v nemocnici aby nám apsom trošku dali pokoj?
smutné... :/