@9 no to by bolo pekne, ze keby niekolko... mala som totiz chalana, boli sme spolu dost dlho, ani sme sa skoro nehadali, po vsetkych strankach skvely vztah.. ale zomrel no... a co ak bol on ten pravy a uz nikdy si nikoho nenajdem?
@12 zomries jak stara,senilna,bezdetna dievka ktora na lozku starobynca hackuje ponozky pre swoje imaginarne vnucence stuck_out_tongue:..celkom slusna vyhliadka od buducnosti imho
@12 uprimnu sustrast,ale nebol posledny on odisiel,ale ty mas zivot pred sebou,neuzatvaraj sa do seba a snaz sa spoznat niekoho ineho...
V takom mladom veku pouzivat tak silne slova, bol by som opatrnejsi...
@17 ved ja len reagujem na to, ze ci moze mat clovek viac ludi ako tu polovicku
mimochodom, cela ta laska je o tom, kto si ako rozumie a potom je tam chemia... kedze ja si hrozne rozumiem so svojou spoluziackou, ze sme sa doslova nasli a keby som bola lezbicka pravdepodobne ju milujem ale chalana s ktorym by som si tak rozumela nepoznam
@20 vzdy ked niekto zacina vztah,berie to tak,ze nasiel konence cloveka ktory mu chybal s ktorym si rozumie a len malokto spozna takeho cloveka jedneho...
myslim si ze existuje, aj ked si to hovori mozno kazdy ked niekoho spozna a do urcitej miery sa "zabuchne"... podla mna kazdy ma niekoho, no ci ho stretne je o niecom inom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V takom mladom veku pouzivat tak silne slova, bol by som opatrnejsi...
Ale kazdy si vie najst svoju polovicku, ked vie ako na to.
mimochodom, cela ta laska je o tom, kto si ako rozumie a potom je tam chemia... kedze ja si hrozne rozumiem so svojou spoluziackou, ze sme sa doslova nasli a keby som bola lezbicka pravdepodobne ju milujem ale chalana s ktorym by som si tak rozumela nepoznam