Zas je to len jeden velky marketing. Kazdy velmi dobre vie, ze fajciarovy je uplne jedno ci si bude denne kupovat 10ny alebo 20tky, tak ci tak ten balik vyfajci.. Takze ziadna prevencia, ale dalsie trieskanie penazi z vrecak fajciarov.
ale nechápem čo im to vadí že chcú prestať vyrábať desiatky...sú jak blbí.....podľa mňa tým prídu o zisky.....ja si napríklad nekúpim 20-tky lebo je to pre mňa veľa stačia mi 10-tky a aj to len keď idem niekde von alebo čo...a takto ak nebudú desiatky si radšej kúpime s kamarátkou jednu škatuľku na poli ako dve a myslím že tým prídu o nejaké tie love
@pernik Aj ja fajcim len 10tky a som najebany, pretoze 10tky uz vsetky stopli, uz su len take, ktore sa este nepredali... V stanku, kde si kupujem, maju len Winstonky a predavacka mi minule vravela, ze Marlborky uz nedrzia a ani mat nebudu, lebo sa vyroba ma zastavit ci co...
co ja viem zas je pravda ze 10ny su vacsinou drahsie ako 20ny kedze ich tam je iba 10 ale je pravda aj to ze ked nahodou nebude nekdo mat na 20ny tak moze fajcit akurat tak kkt ale inac mi to nejak neuskodi kedze kupujem iba 20ny ( respektive 19ky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@10 aj ja som príležitostná a pri príležitostiach sú mi 20-tky málo.
ale nechápem čo im to vadí že chcú prestať vyrábať desiatky...sú jak blbí.....podľa mňa tým prídu o zisky.....ja si napríklad nekúpim 20-tky lebo je to pre mňa veľa stačia mi 10-tky a aj to len keď idem niekde von alebo čo...a takto ak nebudú desiatky si radšej kúpime s kamarátkou jednu škatuľku na poli ako dve a myslím že tým prídu o nejaké tie love
Priležitostnych fajčiarov.. určite zreguluju, ale stale su kusovky a debiliny, veľký rozdiel by v tom nebol...
10ny - 1,40 €
20ny - 2,30 €
a teraz 3 ecka jebne maaa