taka hovadna otazak ale tak vsimnite si kazdy miso je bud blondak alebo hnedovlasyy je zaletnik kazdy martin je trocha pri tele mona je vzdy vysokaaa peter ma vzyd velky penis proste ecudne to je
poznam martinov, ktory vobec nie su pri sebe, poznam misa ktory vobec nie je zaletnik poznam petrov sice ani jednemu som penis nevidela ale to nevylucujem poznam krpate moniky....=D=D
kks to je jaka somarina hh ale sranda...rozmyšlam kolkych Martinov poznam čo sui pri sebe...ale poznam aj chudych aaaa poznam jedneho Miša čo je čiernovlasy ale ne tak podla mna taketo niečo neni...akože osud
a inaksie je to blbost ja poznám nízku moniku,chudého martina a to ze mišovia su hnedovlasi alebo blonďaci - ved hnede a blod vlasy su 2 najrozsirenejsie typy vlasov už by mohol byť len ryšavý a to je málo ľudi
to odkiaľ si také nabral? som Monika a meriam 158 cm..teda,ponám možno jednu Moniku,čo je vysoká,ostatok všetko krpci mám 3 spolužiakov Mišov,z toho dvaja sú čiernovlasí, čo poznám Martinov,všetci sú chudí(niektorí až fest) ..to o Petroch neviem
ale podľa mňa to o osude...niečo na tom bude,ale nie tak ako tu bolo interpretované..som čítala minule také o menách a o väčšine ľudí minimálne 80% toho,čo bolo tam popísané sedelo...
@0@Kokso806 hovadina to mas len divnych ludi okolo seba.."mona je vzdy vysokaaa" ja som niiiiiiizkaaaaa A Michalov co poznam..no da s apovedat ze su vysoky a su aj tmavi..ale stopro to nemaju kvoli menu
zoberme si to tak... keby sa volal Mišo inak, ako Mišo (napríklad Jano), myslím že celková "cesta životom" by mohla byť odlišná... no osudom by som to nenazval :/
Meno je proste meno ci Fero Miso Jozo Jakub Gonzo Fagan Trotl jedine co to urcuje je vtipna prezyvka alebo rim na zakladnej skole Keby ludia verili takymto blbostiam tak sa teraz modlime aby padol blesk a my sme si mohli opiect zajaca
zaujímavé.. ale je to asi blbosť..aj keď ja mam napriklad pri každom mene nejaku predstavu človeka ako by mal vyzerať napriklad simona je vysoka chuda blondinka s okuliaramy a ták ..
verím tomu ale nie ako že by to malo vplyv na fyzický vzhľad, ale na psychický, ráta sa to aj cez numerológiu napríklad... ja som Zuzana a všetko, čo som sa o sebe dočítala platilo... no beriem to aj ako tzv. synchronicitu - súhru náhod... lebo veľa dedím aj cez gény, veľa dá aj výchova a tak... no vplyv majú aj hviezdy (dátum narodenia, znamenie zverokruhu, v čínskej astrológii, podľa indiánov, mayov, egypťanov atď.) a takisto meno... napríklad: nebude Jano narodený 2.7.1991 ako iný Jano narodený 31.3.1990 - vlastne títo dvaja sú riadne odlišní, hoci sa obaja poznajú a sú z toho istého mesta. ale narodili sa v iný dátum, majú iné priezvisko, gény a výchovu - hoci určite je niečo, nejaká vlastnosť, ktorá ich spája vďaka ich krstnému menu - Ján.
ja poznám čiernovlasého Miša (nejedného dokonca), aj takého, čo nie je záletník (hoci poznám takého, čo je neuveriteľný zase), Martinov, ktorých poznám sú vysokí chudší junáci, poznám Moniku, ktorá zas až tak vysoká nie je, dokonca ich je viac, aj keď mnohé sú vyššie odo mňa - no ja som dosť maličká. Petrom penis nemeriam, ale nemyslím si to
Kristíny poznám len dve, ale sú dosť vymetené... len málo Jánov, ktorých poznám sú záletníci... práveže by som povedala že naopak... Michaely, ktoré poznám nie sú ľahké ani trochu a čo sa týka Simon, všetky čo poznám sú tmavovlásky a okuliare nosí len jedna... takže tak nejako... podobnosť treba hľadať inde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Inak poznam martina, ktory neni pri tele a moniku ktora neni vysoka
Ľudia od nudy nevedia aké debiliny majú vymýšlať
Ja mam na to vlastnu teoriu (teda...nie na mena, ale na osud a nehodu)
a inaksie je to blbost ja poznám nízku moniku,chudého martina a to ze mišovia su hnedovlasi alebo blonďaci - ved hnede a blod vlasy su 2 najrozsirenejsie typy vlasov už by mohol byť len ryšavý a to je málo ľudi
u Leniek bola vysoká pravdepodobnosť závažných rakovinových ochorení..Partím medzi ne a aj ich veľa poznám..
čítala som to v jednej veľmi dobrej knihe,a neviem ako,ale vždy to sadlo
Verím tomu,že pridelením mena je človeku daný nejaký osud,alebo karma či čo ale to čo si napísala hore je blud síce..
všetky baby menom Kristína sú v mojom okolí totálne vymetené.
a Janovia strašný záletníci
ale podľa mňa to o osude...niečo na tom bude,ale nie tak ako tu bolo interpretované..som čítala minule také o menách a o väčšine ľudí minimálne 80% toho,čo bolo tam popísané sedelo...
@cocca-colla @monnny Moniky sa nasli..
To si vyprosujem za všetky Kristínky:
A @0 jaj s tým Mišom si mi nahnal strach:
ja poznám čiernovlasého Miša (nejedného dokonca), aj takého, čo nie je záletník (hoci poznám takého, čo je neuveriteľný zase), Martinov, ktorých poznám sú vysokí chudší junáci, poznám Moniku, ktorá zas až tak vysoká nie je, dokonca ich je viac, aj keď mnohé sú vyššie odo mňa - no ja som dosť maličká. Petrom penis nemeriam, ale nemyslím si to
Kristíny poznám len dve, ale sú dosť vymetené... len málo Jánov, ktorých poznám sú záletníci... práveže by som povedala že naopak... Michaely, ktoré poznám nie sú ľahké ani trochu a čo sa týka Simon, všetky čo poznám sú tmavovlásky a okuliare nosí len jedna... takže tak nejako... podobnosť treba hľadať inde...