neviem, či zrovna vytŕčanie je správne slovo, nejak sa o to nesnažím, ale proste si ma každý hneď zapamätá. neviem, či je to tým, že som dosť netaktná alebo tým, že som nechutná, v každom prípade sa málokedy stane, že by niekto nevedel, o koho ide, keď ma spomenú v rozhovore
ked chcem byt vyrazna, tak si ma nikto ani za boha nevsimne a ked sa snazim splynut s davom, zakonite musim na seba nejakym nedopatrenim upozornit (samozrejme v negativnom vyzname-.-)
@mcvpn kitty wanted to say that her photo looks like rainbow and ur photo looks like rainbow 2 nd the chart looks like rainbow 2 so that makes us 3 rainbows k
Ked nie som v spolocnosti, v ktorej nepoznam nikoho, tak som vyrazna osobnost. V uplne neznamej spolocnosti sa musim "adaptovat". Vacsinou mam vsak problem, ze som az prilis vyrazna a rozdelujuca osobnost (bud ma miluju alebo nenavidia).
záleží od situácie...niekedy som rada bokom a neviditeľná.... ale keď mám dobrú náladu a cítim sa fajn tak ma ťažko prehliadnuť ....tak všeobecne si myslím , že som jeden z tých zapamätatelnejších ksichtov...ale ktovie
Výzorom a prejavom som pomerne zapamätateľné, čo je dosť problematické, keďže mám otrasnú pamäť na ľudí a niektorým sa predstavujem tri-štyrikrát, kým si zapamätám, že sme sa už zoznámili.
tak akoze seci ma uz poznaju a vedia ze som kokot a hned ked niekam pridem spravim zo seba kokota ale inak som uplne nepriebojny a nevyrazny takze tazko povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nyan nyan nyan nyan nyan
ale hej, som taky zjav, ze si ma ludia vsimnut, co je nakokot niekedy dost, ked ptm pridem na skusku a typek z prednasok ma vidi prvy krat -.-
no v tvojom pripade bude asi lepsie nehlasovat, kedze 50 nesedi nenapadol mi taky pripad, priznavam sa
keby ma este viac prehliadaju ludia tak mozem ist vykradnut banku a nikto si ma ani nevsimne :/
inac @n0win0u na zetku skuska opacny pripad u nas
unless you meant unicorns. unicorns like rainbow 2
that makes us 4 rainbows k
ne_Knows_You_re_A_Cat.jpg" target="_blank"> ne_Knows_You_re_A_Cat.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
vraj som zjav, ale ja to nejak veľmi nevnímam a za to, že ma vnímajú druhí nemôžem.
Vlastne, do určitej miery mi to aj vyhovuje... v 98% som vždy najvýraznejšia osobnosť zo skupiny...