celá táto mienka je spôsobená tým, že mnoho sliepočiek šlo na blond (asi z nejakého módneho dôvodu) a tým pokazili ľuďom mienku i o ostatných blondínkach...
(a keď sme už pri tom, minule ma pobavilo, ako moja peroxidová spolubývajúca (s titulom Bc.) udivene zistila, že reset vie pomôcť sekajúcemu sa počítaču
Ja si farbim vlasy na blond lebo viem ze mi viac pristanu ako moje prirodzene hnede vlasy ...a na blond vlasy mi chyti kazdy "blaznivy" melir ako keby mam farbit na hnede , a co sa tyka jebnutosti .. no cojaviem ja poznam praveze najviac jebnute baby co maju cierne vlasy ale to je jedno, nezalezi na farbe, ked je clovek jebnuty sam o sebe nepomoze ani ked sa prefarbi x krat
Nie, že by to bolo pravidlom každej blond, ale ked jedna z našej skupiny namiesto toho, aby zaostrila, odmontovala časť mikroskopu... no, mala som podozrenie, že na tom asi niečo bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
-To neznamená, že prirodzené blondínky sú hlúpe.
-To neznamená, že všetky ženy čo sa farbia na blond musia byť hlúpe.
-To neznamená, že každá hlúpa žena sa bude farbiť na blond.
ale pravdou je že normálnu blondínku stretnem málokedy
je to hlúpe posudzovať ženu podľa farby vlasov len toto.
(a keď sme už pri tom, minule ma pobavilo, ako moja peroxidová spolubývajúca (s titulom Bc.) udivene zistila, že reset vie pomôcť sekajúcemu sa počítaču