Pekní a sebavedomí ľudia to majú omnoho ľahšie, ľahšie si nájdu prácu.
Zamestnávateľ nepríjme škaredého človeka na miesto, kde má pracovať s ľudmi, škaredý človek dostane skôr nižšie miesto a hore sa vypracuje podľa mňa dosť ťažko.
Si všimnite bezdomovcov a ľudí, ktorí sú na tom sociálne nižšie, koľko je z nich pekných?
Ja mam zo sebavedomim a hlavne aj so sebadoverou dost velky problem a neustale mi to komplikuje zivot, takze ano, myslim si, ze sebavedomi ludia to maju v zivote lahsie. A mozu byt pri tom hoci aj neviem ako skaredi
Ja súhlasím s @pernik. Kolko škaredych a obéznych ludi je sebavedomych? Takmer žiadny.
Pekní ludia to maju ľahšie všade, ci uz pri výbere partnera (nevravte ze na výbere nezáleží) su obľúbení medzi kolektívom, a aj v praci, vysoke pozície maju väčšinou sebavedome herecky, zatial co škaredá ticha myška upratuje v supermarkete...
to čo je za hovadinu, v živote sa majú lepšie tí, ktorí disponujú komunikatívnosťou, chuťou do roboty a podobne,krása v tom nehrá žiadnu rolu a to sebavedomie len z časti...
@5@mohawk18 ja keby som si myslela ze som pekna, hned by mi to zdvihlo sebavedomie
@6@pernik je fakt, ze krasa do istej miery moze zavazit, ale v prvom rade je na tom ktorom cloveku, ako so svojim zivotom nalozi. Je mnozstvo bohatych aj uspesnych ludi, ktori teda vobec nie su pekni, ale jednoducho dokazu sa presadit. Niektomu sa moze zdat, ze ani Matej Cifra, ci Adela Banasova nie su zrovna najkrajsi na svete a pritom nie len ze su uspesni, ale presadili sa aj v televizii a ide im to vyborne. Taka Barbora Rakovska moze byt ja neviem ako pekna a sexy ale do televizie sa jednoducho nehodi.
a mylsim si, ze nie kazdy pekny je aj smbaveodomy a namysleny, zavisi to od kazdeho povahy, a kedsu teda sebavedomi tak to maju lahsie v dostavani sa neikde dalej, daleko to dotiahnu., lebo sa nestvu s nazormi inych
vravia mi že mám byť sebaveomí veriť si a tak šak som danov brat ! väčšinou sa na tom zsmejem no je pravda že ak je niekto sebavedomí uplatní sa lepšie ale nemusí byť pekný stačí aby bol dobrý v tom čo robí a nech vyzerá ako chce ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale sebavedomí ľudia to majú rozhodne ľahšie. a je jedno, ako vyzerajú.
len je tu otázka : ako získať sebavedomie xD
Zamestnávateľ nepríjme škaredého človeka na miesto, kde má pracovať s ľudmi, škaredý človek dostane skôr nižšie miesto a hore sa vypracuje podľa mňa dosť ťažko.
Si všimnite bezdomovcov a ľudí, ktorí sú na tom sociálne nižšie, koľko je z nich pekných?
A naopak, koľko bohatých je škaredých?
Ja mam zo sebavedomim a hlavne aj so sebadoverou dost velky problem a neustale mi to komplikuje zivot, takze ano, myslim si, ze sebavedomi ludia to maju v zivote lahsie. A mozu byt pri tom hoci aj neviem ako skaredi
Pekní ludia to maju ľahšie všade, ci uz pri výbere partnera (nevravte ze na výbere nezáleží) su obľúbení medzi kolektívom, a aj v praci, vysoke pozície maju väčšinou sebavedome herecky, zatial co škaredá ticha myška upratuje v supermarkete...
@6 @pernik je fakt, ze krasa do istej miery moze zavazit, ale v prvom rade je na tom ktorom cloveku, ako so svojim zivotom nalozi. Je mnozstvo bohatych aj uspesnych ludi, ktori teda vobec nie su pekni, ale jednoducho dokazu sa presadit. Niektomu sa moze zdat, ze ani Matej Cifra, ci Adela Banasova nie su zrovna najkrajsi na svete a pritom nie len ze su uspesni, ale presadili sa aj v televizii a ide im to vyborne. Taka Barbora Rakovska moze byt ja neviem ako pekna a sexy ale do televizie sa jednoducho nehodi.
ale ak je niekto pekny a sebavedomy tak to ma lahsie
@lawey asi mas pravdu
sebavedomý nemusí byť pekný...minule som videl ozrutu takú goriliu mamičku v opásanom tričku a minisukničkou...noo a šunečky len prevísali...
@zwejka
pri skúšaní učiteľom/profesorom/magistrom/atď si daj väčší výstrih a budeš to mať ľahšie...
Ale zdravé sebavedmie je určite veľmi potrené a užitočné.