Však ten kokot bol na troch superstar a spieval po "Anglicky","Slovensky", "Česky" a furt na piču to znamená že vie len po cigánsky hovoriť. Najlepšie bolo asi pred rokom a pol či tak dajak čo spieval "Slnko stoj" tamto bol väčší odjeb.
Poviem vam... IVAN TO HRA. Pre peniaze. Uz som ho vela krat videl nazivo a vie normalne rozpravat a mozno 5x som siel v buse s nim a on si spieval kazdu jednu pesnicku co sla v radiu. A vedel slova. Spina
ja som ani neverila, ked ho tak ukazali,,preboha..ved t o bolo trapne...este trapne zaspieval a oni mu este "ocenenie" daju...bozéééééé.....ti ludia uz maju v hlave gulas tak sa mi zda..........
a ten metalista s tymi "sexi" vlasmi,co sa tam snimi prezentoval...nanho co poviete ? .brúm brúm brúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúm.. !!!! AJééééééJ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zabil uz len tym ze sa ukazal v telke...
Odyéb...aj minuloročne "šuko stoj,slnko nevyhacaj" bolo ppčofka
a ten metalista s tymi "sexi" vlasmi,co sa tam snimi prezentoval...nanho co poviete ? .brúm brúm brúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúm.. !!!! AJééééééJ...