@9 okrem toho, že (ako už bolo povedané) každá kapela, ktorá zarába hudbou, je podľa tej definície komerčná, prečo sú tu ako dôkaz ÚDAJNEJ nekomerčnosti Helenine oči, ktoré sú jednou z tých kapiel, ktoré všetci poznajú?
myslím si, že na východe sú lepšie kapely, než helenine oči napríklad, nemám ich rada a vytáčajú ma.
ale taký kolowrat je super, videla som ich dva alebo trikrát a ich hudba má v sebe neskutočnú atmosféru, energiu a odpadávala som. takí ľudia, ktorí sa postavia na pódium a vám je zrazu všeko jedno.
a PPE? jedna z najlepších koncertných skupín u nás
a necítim sa byť príliš kompetentná porovnávať západoslovenskú a východoslovenskú hudbu, milujem všetko východniarske. v bratislave a na západe celkovo sú super možnosti pre kapely, možno preto ti prídu komerčnejšie než tie z východu, kde zasa toľko možností nemajú. alebo aj majú, len ich nedokážu využiť.
@salora@anzu ste to pochopili úplne naopak ako som to myslel Čiže si vezmi tena napríklad také HBO, rádio FM a všetko začo sa platí je (väčšinou) nekomerčné a všeobecne v hudbe si tý ktorý si zarábaju hudbou a nie reklamou sú nekomerčné
@22@musee - predovšetkým - každá kapela/interprét, ktorý začne vydávať albumy/single a pod. - je to komercia, keď začne obchádzať média a robí promo - je to komercia. Na ktorej inak nevidím nič zlé, naopak... Lenže myslím, že ty si mal na mysli skôr mainstreem než komerciu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@musee - a tak, všeobecne - čo dnes nie je ´komerčné´?
ale taký kolowrat je super, videla som ich dva alebo trikrát a ich hudba má v sebe neskutočnú atmosféru, energiu a odpadávala som. takí ľudia, ktorí sa postavia na pódium a vám je zrazu všeko jedno.
a PPE? jedna z najlepších koncertných skupín u nás
a necítim sa byť príliš kompetentná porovnávať západoslovenskú a východoslovenskú hudbu, milujem všetko východniarske. v bratislave a na západe celkovo sú super možnosti pre kapely, možno preto ti prídu komerčnejšie než tie z východu, kde zasa toľko možností nemajú. alebo aj majú, len ich nedokážu využiť.