Každí, teda mnohí frfľú na to aká je tá dnešná mládež skazená. Ale ja si myslím, že je celkom v norme. OK občas sú tu riadne výkyvy napr, prehnaný katolík, ktorý okrem motlitieb a kostola nič iné nepozná. Typu že priatelia alebo krásne veci vonku vo svete
Je skazená. A bude sa to čím ďalej len zhoršovať, aj decká, aj fotrovci.
No a ja mater určite nebudem, lebo to by som radšej spáchala harakiri (a to dokonca ešte aj nemám rada Japonsko).
budeme asi takí istí alebo horší .
o sebe si myslím, že buď budem ešte prísnejší ako rodičia alebo opačný extrém, že si nebudem vedieť navodiť rešpekt!
no ja neviem ja podla mna dobry rodic nebudem ...ja neviem robit nic dobre tkze v tom to asi bude...a urcite bych nezvladla vyhchovat decko..wua..ano som ece zasran snad z teho vyrastiem ale ako sa poznam..no neviem neviem
ja si myslim ze budem dobra maminka, prisna, ale spravodliva (ked sa chceme tvarit ze spravodlivost existuje), a aj kamaratka, starostliva, chapava a tak, vsetko ako ma byt
mne aj povedali ze budem dobry rodic, tak len dufam ze naozaj budem
* samec, napr. muž, a/alebo samica, napr. žena, ktorý/-rá splodil/-la potomka, napr. dieťa, (tzv. biologický rodič) a často aj príslušná sociálna rola
* v sociológii a práve aj: samec a/alebo samica, ktorý/-rá prijal úlohu, ktorú obyčajne zastáva biologický rodič, alebo ktorému bola takáto úloha pridelená
HAHAHA ja vás vśetkých chcem vidieť ako 42ročných a s troma deťmi nakrku, ktorí sú v puberte a neposlúchajú vás!! preto deti nebudem mať, bo budú určite po mne a práve preto také neposlušné a drzé mrte..kks
no ja budem dobry rodic budem zakazovat len to je vyslovne nutne (sedenie za pc lebo tam som furt ja disappointed:drogy)a tak .....inak nebudem nic zakazovat budu spokojne a aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No a ja mater určite nebudem, lebo to by som radšej spáchala harakiri (a to dokonca ešte aj nemám rada Japonsko).
ale že prehnany katolik?prehnany katolik nie je.podla mna.moze byt tak iba katolik alebo niketo kto chce len navonok byt katolikom
o sebe si myslím, že buď budem ešte prísnejší ako rodičia alebo opačný extrém, že si nebudem vedieť navodiť rešpekt!
mne aj povedali ze budem dobry rodic, tak len dufam ze naozaj budem
* samec, napr. muž, a/alebo samica, napr. žena, ktorý/-rá splodil/-la potomka, napr. dieťa, (tzv. biologický rodič) a často aj príslušná sociálna rola
* v sociológii a práve aj: samec a/alebo samica, ktorý/-rá prijal úlohu, ktorú obyčajne zastáva biologický rodič, alebo ktorému bola takáto úloha pridelená
s pozrdravom Wikkipedia