tak ako pise @ao , zo zaciatku, nech sa paci, nech objavujem... neskor si to viem predstavit len v nejakej poblaznenosti, rozhodne by som nebol rad nejakym "tajomstvam"
Manželé spolu byli už 20 let a vždy,když měli sex,manžel navrhoval,aby zhasli světlo. Po 20 letech se to už manželce zdálo hloupé. Tak vymyslela,že tento zvyk překazí. Přichystala si lampu a jednou v noci,když už byli uprostřed akce,rozsvítila. Podívala se a viděla, že manžel drží v ruce vibrátor. Křičí na něho: "Ty impotentní parchante! Jak jsi mě mohl celé roky takhle klamat? Doufám,že mi to vysvětlíš!
Manžel se jí podívá do očí a říká: "Dobře. Já vysvětlím vibrátor a ty vysvětlíš děti."
@james144 inak vieš že ani ja si to docela neviem poriadne predstaviť? ja som myslela, že vy muži to automaticky chápete lebo veľa krát som už počula ako chlap nahlas povedal, že žena by mala mať nejakú 13tu komnatu kam on nesmie, čo by ho stále udržovalo napnutého... tak som bola aj ja zvedavá či si to myslí väčšina alebo menšina
@elenari To mi sedi skor na take typy vztahov, ktore nie su dlhodobejsieho charakteru. Ako pisal @n0win0u - to objavovanie a poznavanie. Pretoze co si budeme hovorit - ked po mesiaci poznam uz aj oblubene jedlo druhej tety svojej priatelky, tak logicky nastava velky utlm. Najprv je to informacny pretlak, kedy je vzdy nejaka tema, lebo sa dvojica navzajom spoznava, ale odrazu ked zistia, ze o sebe vedia "vsetko" (uvodzovky su tam schvalne) tak odpadava pomerne vela konverzacnych tem ("tututu nununu, povedz mi este nieco o sebe *_*")
Neviem si predstavit chlapa, ktoreho by nestvalo, keby aj povedzme po dvoch rokoch pred nim partnerka robila cirkusy s takymito vecami (skor naopak mam pocit, ze vela z nich by sa to praveze vyslovene dotklo)
@ao no veď práve, keby si si nemal čo so svojou priateľkou už povedať (hej hej, v úvodzovkách), nebolo by pre teba príjemné, keby ťa stále prekvapila niečím novým, čo by ťa stále na nej zaujalo, o čom si predtým nevedel?
@elenari Mozno ano, ale ako som povedal - to ze mi to hovori po neviem ako dlhej dobe znamena:
a) je to uplne uplne nepodstatna vec (ze si viaze snurky najprv na pravej topanke a az potom na lavej), co so mnou popravde nejak nepohne
b) je to podstatne (ze ma tri ruky) a potom neviem preco mi to tak dlho tajila. To by ma rozhodne nepotesilo.
V praxi si teda skutocne neviem predstavit, ze by som sa po dvoch (povedzme) rokoch vztahu dozvedel nieco, co by mi prislo dostatocne zaujimave a zaroven by mi to prislo natolko nepodstatne, ze by ma to nijakym sposobom nestvalo.
Nevysvetliteľná isto nie, aspoň mňa by to asi neskutočne vytáčalo. Ale istú dávku tajomnosti, záhadnosti a zaujímavosti by mať mala, nech tak rýchlo nezovšednie
@filo99 Ktori ako. Ja napriklad medzi nich nepatrim
A sudiac podla poctu tem "neviem ci chce byt len kamaratka..." a "ako mu dat najavo, ze ho nechcem" by som povedal, ze ludi ktorym to prekaza je viacero. Na oboch stranach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Neskor? Neviem si predstavit ako moze niekto byt zaroven tajomny a zaroven uprimny po x rokoch vztahu. Podla mna sa to vzajomne vylucuje.
tak ako pise @ao , zo zaciatku, nech sa paci, nech objavujem... neskor si to viem predstavit len v nejakej poblaznenosti, rozhodne by som nebol rad nejakym "tajomstvam"
Manželé spolu byli už 20 let a vždy,když měli sex,manžel navrhoval,aby zhasli světlo. Po 20 letech se to už manželce zdálo hloupé. Tak vymyslela,že tento zvyk překazí. Přichystala si lampu a jednou v noci,když už byli uprostřed akce,rozsvítila. Podívala se a viděla, že manžel drží v ruce vibrátor. Křičí na něho: "Ty impotentní parchante! Jak jsi mě mohl celé roky takhle klamat? Doufám,že mi to vysvětlíš!
Manžel se jí podívá do očí a říká: "Dobře. Já vysvětlím vibrátor a ty vysvětlíš děti."
On: Miláčik čo budeme mať na večer?
Ona: Nechaj sa prekvapiť.
Toto?
Neviem si predstavit chlapa, ktoreho by nestvalo, keby aj povedzme po dvoch rokoch pred nim partnerka robila cirkusy s takymito vecami (skor naopak mam pocit, ze vela z nich by sa to praveze vyslovene dotklo)
ja napríklad očakávam od chlapa aj tajomno, ktoré ma stále drží v napätí, ale zároveň nechcem aby bol uzavretý a neúprimný.. komplikované..
a) je to uplne uplne nepodstatna vec (ze si viaze snurky najprv na pravej topanke a az potom na lavej), co so mnou popravde nejak nepohne
b) je to podstatne (ze ma tri ruky) a potom neviem preco mi to tak dlho tajila. To by ma rozhodne nepotesilo.
V praxi si teda skutocne neviem predstavit, ze by som sa po dvoch (povedzme) rokoch vztahu dozvedel nieco, co by mi prislo dostatocne zaujimave a zaroven by mi to prislo natolko nepodstatne, ze by ma to nijakym sposobom nestvalo.
ale vela chalanov by to chcelo si myslím
a asi nielen chalanov..
ale tak také ako na začiatku to už potom nebude s tým sa asi treba zmieriť
A sudiac podla poctu tem "neviem ci chce byt len kamaratka..." a "ako mu dat najavo, ze ho nechcem" by som povedal, ze ludi ktorym to prekaza je viacero. Na oboch stranach.