keby som to vedel, tak ho otravim tetrodotoxinom. ten typek mi je tak maximalne nesympaticky kazdym a jednym aspektom svojej existencie, ze na to musi byt v psychologii osobitny termin.
@vladoko hej presne, apple tiez nemam rad lebo si ho nemozem kupit a podla tejto logiky ty zavidis mne, lebo so mnou nesuhlasis
ja nevidim sposob, akym by ten clovek mohol zaujat cloveka s iq nad 100, pokial by teda prave nehorel na hranici alebo nieco take. absolutne bezduchy, prvoplanovy wannabe humor pre retardov, nic viac. len ma trocha desi, ze ma tolko fanusikov...s tym slovenskom je to daleko viac v pici jak som si myslel, ved oni sa coskoro zacnu bavit aj na topiacej sa zmrzline, ci schnucej farbe.
@notme výrazne - ako vidíš - spravil viac ako to ty, nakoľko ty len sedíš na birdzi, zatiaľ čo on rozvíja praxou svoju (možno) budúcu kariéru herca..
zaujal tým, že prakticky z hovna spravil vilu.. a ako vidíš, darí sa mu, pretože vedel presne, kedy začať budovať.. tomu ja hovorím chytrosť.. A navyše, nepôsobí nejak arogantne ani nesympaticky, hoc to je relatívne, lebo každý ináč vníma.. Ale jeho úmysly vôbec nie sú zlé, skrátka len zarába tým, že tvorí videá a ľudia ho sledujú.. thats all
Ano jasne. Mame spolocnych kamosov. S jednym tocil video. Ale dovtedy som ho nejak neregistrovala, ani nvm načo by mi bola adresa, nejak ho nesledujem nezaujima ma to
@vladoko spravil viac ako ja? a coho, prosim ta? videi s informacnou a zabavnou hodnotou hriankovaca? ja mam odkodene realne veci, ktore su uzitocne, zatial co on zabava debilov. nie, zabavanie debilov fakt nieje nieco, co by som niekomu zavidel, prepac. karieru herca? nuz mozno v 10800. dieli panelaku, ci inom d-ckovom slovenskom seriali. vysledok prace sa nezmeni, napln ano. uz nebude musiet vychadzat z vlastnej (anti)kreativity pri toceni bludov, uz to za neho napisu ini. raz darmo, cloveka, ktory nevie robit doslova absolutne nic, ma biedny zmysel pre humor a maximalne tragicky recnicky prejav rovnako ako slovnu zasobu, ja jednoducho respektovat nebudem - o zavisti sa neda hovorit ani vo sne.
@vladoko dost na utvorenie nazoru. uplne mi staci jeho videovizitka ked otvorim channel... ani to nieje velmi relevantne, staci mi poznat okruh jeho tvorby, aby som to vedel zaradit. ved ten clovek robi videa o tom ako hra pocitacove hry a potom este o sebe, lebo je znamy, lebo robi videa ako hra pocitacove hry. cele zle. dalo by sa to napravit humorom a recnickym prejavom, co sa vsak nestalo. a na jeho odsudenie...ehm...posudenie aj po tejto stranke mi jedno video bohate staci.
@notme No vidíš, tak ideš odsudzovať, a pozrel si si len jedno jeho video. Keby si si pozrel viac, možno by si ponachádzal nejaké fragmenty reálneho humoru .. jedno video nestačí. A ak si videl kauzu "Grétka", tak ti dojde prečo.
@notme Máš iný level vnímania humoru a životných hodnôt, ale nepochopil si, že aj "plebs" sa musí zabávať. Ty kódiš, ale niekto Ti predáva/vyrába jedlo, aby si prežil. Ako dôležité je Tvoje povolanie v porovnaní s povolaním 'hlúpejšieho' pekára, ktorý Ťa nakŕmi? Prečo myslíš, že plytký humor by nemal mať zastúpenie? Ak si to ten pekár hodí, lebo ho v živote nebude mať čo rozosmiať a bude stále mrzutý, dokodil si. Kasty boli sú a budú v akokoľvek rozvinutom svete. Kydaním na tie nižšie si sám režeš konár pod zadkom.
@flussica ved ja nikde nepopieram nic z toho co vravis. to ale nic nemeni na cislach. nech ma aj 30% z odberov cechov, stale nam ostava 700k slovakov. ak zohladnim vek a par dalsich faktorov, dostanem sa k ozaj desivemu percentu a pravdu povediac ma nijak nelaka zit v spolocnosti ludi, kde kazdeho tretieho bavi nieco taketo.
@vladoko takze ty mi vravis, ze by som mal stracat cas hladanim miecoho, coho najdenie ma nijako v nicom neposunie a o com som si na 99% isty, ze to nenajdem? okrem toho sa mi len tazko veri, ze na titulnom videu ma recnicke nadanie obkladaca po mrtvici a v inych videach je z neho cicero.
@notme Milujem takých ľudí.. vieš.. ono tu nejde o to, by mal rečnícky prejav ako Milan Lasica či Ida Rapaičová. Tu ide o to, že ten človek prišiel s niečím originálnym, kedže na slovenskej scéne youtubu sú z 90% sračky nekvalitné, bez významu do sveta "volajúce" videá. Ozaj, ako si na tom ty s rečníckym prejavom, že kladieš tak veľké nároky na tento smer ?
@vladoko najviac popiči je ako sa zviezol na tej činanke čo skúša tie sladkosti a že mu to jeho fans žeru že len ojebal namet to je najviac A inak vyťahovať to že zavidíš mu to som si myslel že robia 14 ročný Rytmusovi fanušíci po vzore jeho ich idolu ale ako vidím Gogici na tom tiež niesú najlepšie
@33 a ano videl som aj ine videa a boja jeho totalne faily ale ked má vyššie spominany pán miliony videní a myslí si že je totalny hudobník tak v tomto kokotistane je už všetko možné :letim:
@bebekex Možno k tomu,aby sa zoznámil s niekym,kto je vzorom jeho budúcej kariéry.A na ktorej zastávke?Ja zrovna idem zajtra do Blavy,takže aby som vedel,kde ho mám stretnúť
@flussica no ked sa na to chceme pozerat takto, desi ma to este viac zijeme v dobe, kde treba coraz menej a menej pekarov...ked ich bude coraz viac a viac, tak to nebude dobre pre nikoho...ale to sme uz dost daleko mimo temy
@vladoko a s cim takym originalnym prisiel? hra hry a rozprava kraviny. ci sa mylim? a ked sa uz pytas, som na tom lepsie ako on a to sa ani nehrabem na youtube to je take akoze ja neviem ako by som to opisal to ako on rozprava ale pride mi to take nepripravene a ako keby to rozpraval uplne negramotny kokot si myslim.
@barky to nebolo zrovna originálne, to priznávam, ta isto ani jeho "nápady" s hrami neboli originálne.. lenže tá jeho osobnosť tam je originálna, a zrejme toto ľudia tiež žerú
@barky pred skolou...neviem presne jak sa vola ta konkretna budova - je zo vsetkych najkrajsia, je pred nou taky areal a tam sedia ludia a...no kazdopadne bol som tam na prijimackach, skoncil som hodinu v predstihu, tak som vonku cakal na kamosa, ktory este pisal a v jednu chvilu si tam presiel
@barky bol som taky ten sediaci napravo od vchodu, nepritomne sa tvariaci (spal som asi 3 hodiny za 2 dni) typek so zelenym papierom v jednej ruke, mobilom v druhej, hipsta ucesom, sluchadlami na hlave, ciernou kozenkou a tak... chystam sa na informu, chodi tam vela znamych, ze vraj tam ucia celkom dobre (aspon to co ja chcem vediet) a tiez je popri tom kopa casu na vlastne projekty (respektive chlastanie ale z toho som vyrastol), takze to znie celkom fajn. kazdopadne prijaty som, ci nastupim to este neviem, uvidim co a jak sa mi podari cez leto.
@barky nienie, mal som elektronicku ta myslienka mi urcite napadla, lebo som mal strasnu chut na normalnu, ale nedostalo sa to do fazy realizacie. a ty tam studujes co?
jezismaria svaty jozef je to frajer no vybudovat si take meno na sk/cz scene to neni len tak aj ked teda nepozeram jeho videa az tak intenzivne su aj o mnoho lepsi youtuberi podla mna
@miaja to vies on ho chce ist asi sledovat pod oknom alebo co
Ľudia no taaak,kľud,neberte to tak vážne, užívajte život, smejte sa z každej blbosti,nemyslite negatívne, pozitívne myšlienky vás posúvajú ďalej GoGo má môj rešpekt, ide si za svojím a kašle na "hejterov"..áno, možno má "trochu viac" fanúšikov ,ktorí majú do 13-14 rokov...a čo? Naozaj,kašlite na to,keď vás niekto nezaujíma ,neriešte ho,týmto iba dokazujete,že dokázal niečo,čo by ste chceli aj vy live and let people live
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@4 chlapci, to sa viete ako volá? závisť
ja nevidim sposob, akym by ten clovek mohol zaujat cloveka s iq nad 100, pokial by teda prave nehorel na hranici alebo nieco take. absolutne bezduchy, prvoplanovy wannabe humor pre retardov, nic viac. len ma trocha desi, ze ma tolko fanusikov...s tym slovenskom je to daleko viac v pici jak som si myslel, ved oni sa coskoro zacnu bavit aj na topiacej sa zmrzline, ci schnucej farbe.
Prečo radšej nechceš byť lekárom? vedcom? inžinierom?
Prečo máš za cieľ robiť takú p*čovinu ?
zaujal tým, že prakticky z hovna spravil vilu.. a ako vidíš, darí sa mu, pretože vedel presne, kedy začať budovať.. tomu ja hovorím chytrosť.. A navyše, nepôsobí nejak arogantne ani nesympaticky, hoc to je relatívne, lebo každý ináč vníma.. Ale jeho úmysly vôbec nie sú zlé, skrátka len zarába tým, že tvorí videá a ľudia ho sledujú.. thats all
skôr toto by som hľadala medzi psychiatrickými diagnózami.
@vladoko takze ty mi vravis, ze by som mal stracat cas hladanim miecoho, coho najdenie ma nijako v nicom neposunie a o com som si na 99% isty, ze to nenajdem? okrem toho sa mi len tazko veri, ze na titulnom videu ma recnicke nadanie obkladaca po mrtvici a v inych videach je z neho cicero.
@vladoko a s cim takym originalnym prisiel? hra hry a rozprava kraviny. ci sa mylim? a ked sa uz pytas, som na tom lepsie ako on a to sa ani nehrabem na youtube to je take akoze ja neviem ako by som to opisal to ako on rozprava ale pride mi to take nepripravene a ako keby to rozpraval uplne negramotny kokot si myslim.
@miaja to vies on ho chce ist asi sledovat pod oknom alebo co
ale podla uspenych birdzakov takto vyzera loser