prave som este len deviatacka aa idem na strednu skolu studovat marketing a chcem vediet,ci sa da potom ked skoncim tuto strednu skolu ist na vysku studovat medicinu....myslite ze sa to da alebo nie??
hm no da ale tazko sa ti tam bude dostavat...viem o com hovorim kedze som na vysokej s uplne inym zameranim ako som mal strednu skolu...mala si ist na gympel, tych beru vsade aj so stvorkami na maturitnom
ano, ak to naozaj chces, tak sa da , ze pojdes na doucovanie z chemie, biole, kedze na tej marketingovej ci kde to asi nebudes, mat a tiez mozno si to rozmyslis ale sancu mas
Isteze sa da, otazka ja ci sa dokaze tu chemiu, biologiu naucit a ci ta to vobec bude bavit... Ale dostat sa da.
Holyknight neprehanaj, ked mas 4 mozes ist tak do pecka a je jedno ci to bola stredna alebo gympel Rozdiel je v tom, ze gympel je viac menej vseobecny a stredna ma urcite zameranie.
11: no a? Vedomosti nie su o znamkach Ja som mal z angliny same 2-3 (na vysvedceni aj mature 2) a teraz mam komplet studijum v AJ a nemam s tym najmensi problem. A dovod je jednoduchy na gympli som zvysoka dlabal na to aby som sa nejako extra ucil, ja som vedel ze to viem aj ucitelka vedela ze keby sa ucim o nieco viac mam bezproblemov 1tky, ale ta lenivost bola pohodlnejsia volba.
11 - teraz na vysku zoberu takmer kazdeho, len aby mali zanho peniaze, vacsina ale aj tak vyleti v prvom semestri, to su takzvani DVDckari - Do Vianoc Doma
Noo je to veľmi zložité lebo na medicínu neberú ani ľudí zo zdravotných škôl iba z gymplov, ale ako tu bolo už povedané ked sa naučíš poriadne na prímačky baví ťa chemia, fyzika a biologia a máš dosť penazí tak by to nemuselo byť nereálne
no teoreticky z kazdej strednej mas pravo ist na hociktoru vysoku. podmienkou je len zmaturovat a urobit prijimacky. cize sancu mas,ale ci to zvladnes...?to je otazne. ono maju problem sa tam dostat gymplaci s velmi dobrymi znamkami. a gymnazialna biola a chemia nie su zrovna tie najlahsie predmety.ked uz uvazovat nad medicinou,tak jedine z gympla (popripade zo zdravotky...ale ani to nie je este ono) ale su ludia co sa dokazali nabiflovat tie otazky,zapreli samych seba a dostali sa. ale uz bolo dost obtiazne sa udrzat. musis mat aj nejake tie vedomosti,nestaci sa len nadrtit tie otazky (1500 biola + 1500 chemia).ale ak by si si eventuelne nasla nejakych doucovatelov,co by boli ochotni ta doucit,tak mozno by sa to aj dalo. ale nechapem,preco chces ist velmi na medinu,ked si este len 9tacka. to maaas este furu casu a podla mna svoje rozhodnutie aj zmenis. ale tak drzim palce,aby si sa rozhodla spravne.
no ja sama sa bojim ze sa tam nedostanem a to som chodila na gympel a mala som riadne podrobne biolu a chemiu..
podla mna chod na gympel ak tam vazne chces ist lebo chemiu sa za par tyzdnov nenaucis na takej urovni ako ju chcu..na to su potom na gympli seminare atd..
Bobi:no mozno,lenze ja nemam na to znamky,aby som mohla ist na gympel a aj tak sa to uz teraz neda zmenit
Holyknight:mno v nasom meste praveze so 4 na gympel neberu..mam spoluziakov,co maju 1 a nezobrali ich,alebo niektorych zobrali,ale az ked sa posunula ciara..pred rkom brali aj so 4 ale teraz uz nie...
Dungeo:noo to teda neviem preco som si tam nedala prihlasku ale teraz sa to uz zmenit neda ale keby sa dalo,tak si dam tam noo....
Ayreen:no na gympel som si nedala,pretoze vopred som vedela,ze ma nezoberu s mojimi znamkami,lebo ako som uz spomenula ledva tam zobrali 1-tkarov...sice minuly rok brali aj so 4 ale teraz uz nie...
Quaqoo:coooooooooo to je to az 1500 otazok z kazdeho??preboha tak to teda asi nezvladnem,mne chemia robi problemy....
Catmartina:no lenze ja uz nemozem ist na gympel,pretoze uz je po odovzdavani prihlasok,lebo uz sme vsetci deviataci prijaty na skoly a aj zapisani asi.... a aj tak si myslim,ze by ma na gympel nevzali s mojimi znamkami...
noo tak medina je tusim hlavne o uceni...a vela vela.. a ak si sa nedokazala doteraz ucit tak aby si mala znamky aspom na to aby si sa dostala na gympel.. tak neviem ako toto zvladnes.. ale tak casom sa to mozno zmenii.. a na medinu musis ovladat vyborne chemiu fyzu a biolu.. ked nije tak mas smolu.. aaa je to navyse jedna z druhov skol, na ktore sa najviac ludii hlaasi...
caute neviete ako je to s primackami na masarykovu v brne? tie testove otazky su tie iste co po minule roky, abo tam daju vzdy daco nove??? myslim uplne nove, ine.... dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Holyknight neprehanaj, ked mas 4 mozes ist tak do pecka a je jedno ci to bola stredna alebo gympel Rozdiel je v tom, ze gympel je viac menej vseobecny a stredna ma urcite zameranie.
13. ved uz aj je
čo tak gymko alebo zdravotná?
ale dost sa sam musel drvit Nosku a filozofiu myslim
tak no problem, ked chces nieco dosiahnut
ale zas je aj pravda, na strednej sa ti vacsinou uplne zmeni aj sposob rozmyslania aj vyber vysokej
podla mna chod na gympel ak tam vazne chces ist lebo chemiu sa za par tyzdnov nenaucis na takej urovni ako ju chcu..na to su potom na gympli seminare atd..
Holyknight:mno v nasom meste praveze so 4 na gympel neberu..mam spoluziakov,co maju 1 a nezobrali ich,alebo niektorych zobrali,ale az ked sa posunula ciara..pred rkom brali aj so 4 ale teraz uz nie...
Dungeo:noo to teda neviem preco som si tam nedala prihlasku ale teraz sa to uz zmenit neda ale keby sa dalo,tak si dam tam noo....
Ayreen:no na gympel som si nedala,pretoze vopred som vedela,ze ma nezoberu s mojimi znamkami,lebo ako som uz spomenula ledva tam zobrali 1-tkarov...sice minuly rok brali aj so 4 ale teraz uz nie...
Quaqoo:coooooooooo to je to az 1500 otazok z kazdeho??preboha tak to teda asi nezvladnem,mne chemia robi problemy....
Catmartina:no lenze ja uz nemozem ist na gympel,pretoze uz je po odovzdavani prihlasok,lebo uz sme vsetci deviataci prijaty na skoly a aj zapisani asi.... a aj tak si myslim,ze by ma na gympel nevzali s mojimi znamkami...