Myslíte si,že väčší vekový rozdiel vo vzťahoch je problémom?
Takže zaujímali by ma vaše reakcie na to, či je výhodné mať vekovo staršieho partnera alebo mladšieho,niekedy to klape,ale niekedy bývajú komplikácie. Poznám jeden pár, kde je ten vekový rozdiel asi tak 10 rokov,ale tak sú spolu 8rokov,takže zatiaľ im to
podľa mňa ak sú ľudia dospelí tak vek nie je prekážkou...
ja uznávam tendenciu, že partner by mal byť tak o 1-2 roky starší od partnerky...mal som partnerky o 3-4 roky mladšie a tam boli jasné rozdiely...
mam priateľa staršieho o presne 5 rokov a 7 mesiacov čiže skoro 6 rokov a myslim že je to super jeho rodičia sú spolu stále a ich rozdiel je jedenásť rokov
myslím si, že je to fuk pokiaľ ako bolo spomenuté sú dospelí (logické myslenie a chápanie súvislostí funguje) ale nech vedia obaja čo chcú, teda isto či to chcú a nielen tak resp. nech neberú to len ako bočný vzťah ( známi okolo majú z tojo katastrofu)
no záleží od toho, koľko je "veľký" vekový rozdiel. ja som chodil dva roky z o dva roky mladšou, a teraz chodí s o 10 starším. ona má 20, on 30. a či im to klape, neviem. a ani to nechcem vedieť. ale to je už o inom.
hovorí sa že ideálny partneri sú tak +- 5 rokov. neviem. podľa mňa by mal byť chlapec starší, ale tak max. o tých 5. ženu staršiu si vo vzťahu neviem dobre predstaviť. i keď jen o dva roky.
po takej 20ke keď je chlap starší aj o 10 rokov je vpohode...napríklad moja sestra mala v 20ke frajera ktorý mal vtedy 40...ale zase je zvrhlé napríklad to že moja 16 ročná spolužiačka skoro rok chodí s 29 ročným :/
podla mna ked si dvaja rozumeju je to jedno... napriklad moj oco je od maminy starsi o 10 rokov a su spolu uz 20 rokov takze podla mna to nie je o veku
moja mama je o 10 rokov mladsia od otca ...... problem? xD niee x)
nieje to vzdy tak ze vekovy rozdiel je skor pozitivum ako negativum... ale su taketo pripady x)
osobne mi vekovy rozdiel mezdi priatelmi nevadi... pokial niektory nezacne ze vekom prichadza rozum a tak dalej....
ak su dvaja ludia na rovnakej vlnovej dlzke nezalezi na veku x)
tak ja si myslím, že ak si dvaja rozumejú tak vekový rozdiel nerobí žiaden problém...keď to im nevadí, tak ostatných do toho nič nie je...to je môj názor....môj je o necelé dva roky mladší....a babka ma prehovárala nech si nájdem staršieho...vysvetlila som jej, že mne to nevadí a že je to moje rozhodnutie a odvtedy ani nepípla....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja uznávam tendenciu, že partner by mal byť tak o 1-2 roky starší od partnerky...mal som partnerky o 3-4 roky mladšie a tam boli jasné rozdiely...
hovorí sa že ideálny partneri sú tak +- 5 rokov. neviem. podľa mňa by mal byť chlapec starší, ale tak max. o tých 5. ženu staršiu si vo vzťahu neviem dobre predstaviť. i keď jen o dva roky.
funguje to natolko ze som si ho vzala
nieje to vzdy tak ze vekovy rozdiel je skor pozitivum ako negativum... ale su taketo pripady x)
osobne mi vekovy rozdiel mezdi priatelmi nevadi... pokial niektory nezacne ze vekom prichadza rozum a tak dalej....
ak su dvaja ludia na rovnakej vlnovej dlzke nezalezi na veku x)