Nie neverím na to, ale teraz som videla dokument o mimozemšťanoch (Pitva mimozemšťana) a vyzeralo to vskutku vierohodne takže chcem vedieť váš názor...
pozri sa nikto nepotvrdil ze nie su,ani ze su..dokumentom v telke by som neverila,fotomontaze dokazu vselico...a su rozne ukazy na oblohe,ktore nevieme vysvetlit,cize moje stanovisko:nepopieram ze neexistuju ale nikto ma tiez nepresvedcil,zeby existovali
Nuž, PC grafika dokaze uz dnes aj nemozne - mne sa zdala doverihodna aj Godzila.. Ale v skutocnosti - neviem, ci su to taki ti modri ludkovia s velkymi hlavami a zvrasnenym telom, ale rozhodne si myslim, ze vo vesmire NIE SME SAMI . (Astar si to iste mysli tiez.. vtip)
jasnačká, ved nedavno sme si mysleli že voda je len na zemi a dnes vedci pomaly zisťujú že je skoro na každej planete a mesiacoch ,takže nejak tak to môže byť aj so životom, nemusia to byť organizmy ako my ale nejaké tvory proste ktoré žijú ,možno aj v iných podmienkach ako tu na zemi a možno niekde existuje aj inteligentný život, je to podla mna dosť pravdepodobné
Ale to nebol ako dokument z týchto dôb, ale z roku 1947 a boli asi tri alebo koľko ich bolo a dve neboli pravda a jeden sa nevie...Nebolo potvrdené ani jedno
Určite vo vesmíre niekto existuje, preboha veď sa každou minútou stále rozpína, existujú stovky galaxií neexistuje aby bol život len v slnečnej sústave..
@lawey ešte keď mi len načítavalo nejaký obrázok, čo si pridala do tohto fóra, bolo mi jasné, že čo to je... (hoci normálne by som čakala, že youtubneš R47
Za predpokladu, že je vesmír nekonečný... bolo by hlúpe spoliehať sa na to, že sme tu sami ...
Na malých zelených mužíčkov neverím ...
Sú teórie, že pred nami na zemi boli civilizácie, ktoré boli dokonca vyspelejšie než mi... a že takzvané nálezy mimozemského pôvodu vôbec nemusia byť až tak mimozemské...
Ou a tiež bola by príliš veľká náhoda ak by sme v nekonečnom vesmíre boli jediná taká anomália.
niekde som citala, ci pocula (uz neviem) taku teoriu - ze ak je vesmir nekonecny (ak), tak musi byt aj nekonecne vela planet, ak je nekonecne vela planet, musi byt aj nekonecne vela takych, ktore sa podobaju napr. nasej Zemi , takze je je nemozne, aby z tych nekonecne mnohych planet , ktore sa podobaju napriklad aj nasej Zemi, ani na jednej nebol zivot (mimozemstania - ak vnimame mimozemstanov ako zive tvory, ktore ziju mimo Zeme).. ta teoria bola tusim potom rozvadzana do takych extremov -ako ze vo vesmire existuje nekonecne vela Zemi, ktore su uplne rovnake ako nasa, len sa odlisuje v nejakom detaile (napr jeden strom a pod.. )
ale co sa mna tyka, zda sa mi to byt prilis pritiahnute za vlasy ..
Ty brdo, no fakt minule som isiel chory elektrickou. Prisli ku mne taki mali zeleni s antenkami a povedali ze: Hej ty, pocuvaj sem, naval tie 4vrstvove papierove kapesniky, lebo uvidis ze neuvidis, ale uveris. A odvtedy uz radsej verim. Vies ako ma bolel nos, ked som smrkal.
@Marusenaaa ten "dokument" ktory si videla je hoax. Tak isto ako aj mimozemske mesto na odvratenej strane mesiaca a austronaut apolla 16-18 (nikdy sa neuskutocnili) ukryvajuci sa niekde v strednej afrike pred americkou vladou.. Ale musim uznat, ze je to pekne vymysleny ojeb a chvilkami som si aj ja myslel, ze by na tom mohla byt nieco pravda
Ale inak verim, ze je mimo Zeme zivot a niekde urcite aj na vyssej urovni ako je ten nas.
Pitve mimozemstana by som neveril a rozhodne nicomu co je volne zavesene na nete... A k veci. Vesmir je tak rozlahly a je tam tolko galaxii, planet a hviezd ze som si takmer isty, ze tam niekde je dalsi zivot mozno vyvinutejsi ako my, mozno na tej istej urovni a mozno su este stale opice (aj ked pravdepodobnejsie sa mi zda, ze nebudu mat s nami a nasou fyziologiou takmer nic spolocne ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jou jou
A určite sú 100-krát múdrejší a vyspelejší ako my
Na malých zelených mužíčkov neverím ...
Sú teórie, že pred nami na zemi boli civilizácie, ktoré boli dokonca vyspelejšie než mi... a že takzvané nálezy mimozemského pôvodu vôbec nemusia byť až tak mimozemské...
Ou a tiež bola by príliš veľká náhoda ak by sme v nekonečnom vesmíre boli jediná taká anomália.
ale co sa mna tyka, zda sa mi to byt prilis pritiahnute za vlasy ..
Naozja ti enviem povedať ktorý presne Na to by som si to musela pozrieť ešte raz A to už teda naozaj nie
Ale inak verim, ze je mimo Zeme zivot a niekde urcite aj na vyssej urovni ako je ten nas.
tá pitva mimozemšťana je iba film » www.csfd.cz/film/224906-pit...
Staci si pozriet toto