ja si myslím že celá táto téma je na piču a zmazanie. Šak už nechajte Cobaina na pokoji nech to bolo akokoľvek !!!!!! Prečo majú debili stále chuť riešiť či bol zabitý či sa zabil či čo. Nevráti sa tak či tak!
Jezis toto mi vrta hlavou od nedele..ale mozno su to vymysli tie veci ,ktore az tak nepotvrdzovali samovrazdu..je to divne ,skoda ho mozno by som mala prave zapnute dake nove cd od nirvany
@4 ale kdeze ja to vobec nemam potrebu riesit, len ma zaujima nazor ostatnych vies lebo v milion diskusiach na inych strankach dodzubkava kazdy ako courtney zabila kurta a tak ma zaujima ako je to tu
fu tak nad týmto aj ja premýšlam dakedy,potajomky keď si to uvedmím až neskôr.. ale ..no to nikto nevie teda určite my čo nemôžme povedať že ho poznáme.. a či už sa zabil sám alebo nie nikto ho nevráti spat a Nirvana tiež už mala len kúsok k rozpadnutiu skoro,samé hádky.. teraz si už len radšj pustím ich pesničky a užívam si ich,veď aspoň tie tu po ňom ostali a zato môžme byť vďační nie? .. a ako bolo spomínane od @11 ten jeho výrok nikto to už nezistí radšej budem tajne ďakovať zato že niekto taký bol,i keď pre niektorých len "feťák"..no nemyslím si to veď nikto nevieme prečo robil to čo robil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
courtney ho ale statocne dobieha
ale kurt sa velmy milil ja viem o co mu islo je to lahke