@lowinqa No veď to "V tajnosti" a ešte že to čo robia chalani nie je dieta ... Je to proste to že chalani cvičia vela a k tomu jedia ovocie .. Bodka .. Keby som Chcel schudnúť neexistuje u mna dellena dieta,dukanova .. Atď ... Proste cvičim a jem normalne všecko
Ja to nenazývam dietou ale zdravým životným štýlom. Proste nejem nič vyprážané ani mastné, žiadne polotovary alebo pašteky, nefajčím a ani nechlastám, a čokoládu a sladkosti iba v obmedzenom množstve.
Chodím plávať 2x týždenne, a cez víkendy a keď mám v práci volno do parku zabehať aspoň 4 km...
Hlavne to nerobím preto, že chcem schudnúť, ale preto aby som sa cítil dobre.
už asi 5 rokov držím diétu, pretože to patrí k cvičeniu...teraz nemám na mysli tie diéty kde človek za 90 dní schudne, ale diéty kde nepijem vodu s obsahom CO2, nejem pizzu a podobne mastné veci, nejem polotovary a nestravujem sa vo fast foodoch a podobných typoch...proste ak človek chce dobre vyzerať musí preto obetovať viac ako iný, pričom sa to postupne odzrkadlí vekom aj na jeho zdravý...
@wayne napr aj to...ale stale mi nejde do hlavy co sa zda byt zakladatelke fora na tom divne...ved aj chlapi maju problemy s nadvahou a ked potrebuju nejak schudnut tak co maju robit?
@kosmiklove samozrejme, nadváha trápi obe pohlavia, ale ak sa upraví strava a pridá sa k tomu cvičenie a pevná vôľa, tak nepotrvá dlho (pol roka, možno rok) a odzrkadlí sa to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A súhlasím s tebou, chalani by sa mali hýbať!
PS ja si pod dietov nepredstavujem "nezrat" je ina dieta ked ma clovek cukrovku ina dieta ked chce nabrat objem atd.
Chodím plávať 2x týždenne, a cez víkendy a keď mám v práci volno do parku zabehať aspoň 4 km...
Hlavne to nerobím preto, že chcem schudnúť, ale preto aby som sa cítil dobre.
Potom tak vyzerá aj tie fóra...
dieta a naco....
heh, ako by som čítal svoj rozvrh dňa ......filip