Mam kamosku ktora mi uz raz spravila taku vec ze sa mi pacil jeden chalan a bozkavala sa s nim az potom sa opytala si sa mi este paci a teraz chodim s jednym chalanom a pripada mi to tak ze ho bali..myslite ze by som mala tomu venovat vedcsiu pozornost???
haha no deti...kamoška je také decko, načo balý tých čo chceš ty keď je na svete toľko chalanov...ja to nazývam dievčenská debilita keď viaceré chcú toho istého za to, že ho chce aj ich kamoška...a toto vídavam často u dievčat žial a je to smutné...
mna najviac dnes nasralo ked som bol na hlavnej ceste a auto z vedlajsej cesty mi nedalo prednost a este aj vytruboval na mna debil jeden tak akoze co je moc tak to dost
@holyknight mas smolu ze oni si chcu preberat navzajom chalanov a na teba nevystane ziadna.
@0 myslim, ze dobry pokec s kamoskou by bodol.. hlavne neviem co si predstavit pod kamoskou.. ak je to niekto s kym sa kamaratis uz viac rokov, tak prehodnot ci ti to za to stoji.. a ak je to spoluziacka alebo tak, tak neviem ci prave kamoska..
no porozpravaj sa s nou..
inak ak je taky, ze pojde po nej ked i ona po nom.. dost zalezi co robis ty.. a co chce on..
vsak to co ma za charakter...je to podla mna nejaka zakomplexovana chuderka co si potrebuje dokazovat a hlavne tebe ze je lepsia ako ty...a ty si to asi nechas, ako tak citam...vybav si to s nou cim skor, lebo to nedopadne dobre...ja osobne si neviem predstavit co by som s takou trubou robila (vdakabohu tieto problemy riesit nemusim pretoze moje kamosky su normalne)
@13 no tak ja si priznám že som z detstva a najma z niektorých jebnutých vlastností vyrástla a to myslím že veľa ludí ale tak to čo robí tá piča kvoli chalanovi že sa ho snaží prebrať tak až tak nízko by som neklesla nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@holyknight mas smolu ze oni si chcu preberat navzajom chalanov a na teba nevystane ziadna.
@0 myslim, ze dobry pokec s kamoskou by bodol.. hlavne neviem co si predstavit pod kamoskou.. ak je to niekto s kym sa kamaratis uz viac rokov, tak prehodnot ci ti to za to stoji.. a ak je to spoluziacka alebo tak, tak neviem ci prave kamoska..
no porozpravaj sa s nou..
inak ak je taky, ze pojde po nej ked i ona po nom.. dost zalezi co robis ty.. a co chce on..
vsak to co ma za charakter...je to podla mna nejaka zakomplexovana chuderka co si potrebuje dokazovat a hlavne tebe ze je lepsia ako ty...a ty si to asi nechas, ako tak citam...vybav si to s nou cim skor, lebo to nedopadne dobre...ja osobne si neviem predstavit co by som s takou trubou robila (vdakabohu tieto problemy riesit nemusim pretoze moje kamosky su normalne)