Podľa toho z akého dôvodu a akým spôsobom ťa má rád. Ale aj sa jedná o vzťah s tým, že si takmer vôbec nerozumiete, máte rozdielne názory a málokedy nájdete spoločnú reč, tak mať rád naozaj asi nestačí.
@spacebound raz som chodil s v pohode babou, ale okrem toho sme si nemali moc, čo povedať, nestačilo mať rád, lebo som ju nemiloval a nezaujímal sa o všetko, čo robí, lebo ma inak nezaujímala. Neviem či ste sa s frajerom dali dokopy z krásy alebo z lásky. Možno oboje, ale sa hádate? To je normálne. Ak si nevyhovujete už po ľudskej stránke, tak nie.
môžte to spolu držať ... ale aj tak sa rozídete... alebo budete vkuse riešiť len problémy a obmedzovania zo strany toho druhého...
Ale inak mať rád stačí... byť s niekym pre to že si rozumiete a máš ju/jeho rád/rada ... tak to býva často, lebo ak čakáš na to že sa zrazíte na rohu budovy a zamilujete sa do seba tak to by si aj 5x zomrel( 5x 100 rokov) kým by sa to stalo... A nikto nechce byť sám. Takže áno stačí len "mať rád"
@georg21 asi áno. No proste mam ho rada aj on mňa, správa sa ku mne pekne väčšinou nemáme vážne dôvody na hádky toleruje e jeden druhého i a ze naozaj málokedy nájdeme spoločnu reč a mame rozličné názory. Proste asi spolu duchovné nerezov ujeme nie sme na rovnakej vlne ale sexuálne si rozumieme a je nám spolu prijemne, záleží mu na mne
@spacebound Viem, že ak má niečo pevne stáť, tak to nesmie byť postavené na pohyblivom piesku.
Sexuálne si asi každý človek môže rozumieť s viacerými ľuďmi. Ale toto je práve tá pohyblivá oblasť (aj preto, že si môžem rozumieť v tom s viacerými), nemal by byť postavený vzťah na tom, pretože toto sa u človeka časom mení pod vplyvom rôznych faktorov a udalostí.
Nie je to niečo hotové, ale je to tiež o tej spoločnej ceste, na ktorej objavujeme jeden druhého aj v tejto oblasti. Veď v tom je tá krása. A i v tom je zmysel trvalého partnerského vzťahu, manželstva.
Preto, nie je lepšie si niečo skúšať (ani bývanie), lebo to vytvára medzi ľuďmi príliš silné puto, ktoré ak sa preruší, zostávajú ľudia vnútri zranení. Resp. to puto nevedia pretrhnúť, hoci im to ubližuje.
Keby som si vo vzťahu na tom zakladal, veľmi ľahko by som zabudol na to podstatné a začalo by ma trápiť, že mi tá podstata unikla, čo sa asi stalo i tebe. Lebo ide v tom z podstatnej časti o emocionálnu stránku a predsa nechcem niečo dôležité stavať na pominuteľných pocitoch...
A preto je pre mňa to podstatné, čo musím mať spoločné s partnerkou, niečo iné než je sex...
Ak to nemáme spoločné, ak nemáme spoločný cieľ vo vzťahu (manželstvo...) tak to nebude moja partnerka s ktorou chcem prežiť život...
Láska je o rozumnom rozhodnutí, nie o príjemných pocitoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na partnerský, alebo blízky priateľský vzťah? nie...
na vychádzanie, alebo kamarátstvo? áno..
Ale inak mať rád stačí... byť s niekym pre to že si rozumiete a máš ju/jeho rád/rada ... tak to býva často, lebo ak čakáš na to že sa zrazíte na rohu budovy a zamilujete sa do seba tak to by si aj 5x zomrel( 5x 100 rokov) kým by sa to stalo... A nikto nechce byť sám. Takže áno stačí len "mať rád"
Sexuálne si asi každý človek môže rozumieť s viacerými ľuďmi. Ale toto je práve tá pohyblivá oblasť (aj preto, že si môžem rozumieť v tom s viacerými), nemal by byť postavený vzťah na tom, pretože toto sa u človeka časom mení pod vplyvom rôznych faktorov a udalostí.
Nie je to niečo hotové, ale je to tiež o tej spoločnej ceste, na ktorej objavujeme jeden druhého aj v tejto oblasti. Veď v tom je tá krása. A i v tom je zmysel trvalého partnerského vzťahu, manželstva.
Preto, nie je lepšie si niečo skúšať (ani bývanie), lebo to vytvára medzi ľuďmi príliš silné puto, ktoré ak sa preruší, zostávajú ľudia vnútri zranení. Resp. to puto nevedia pretrhnúť, hoci im to ubližuje.
Keby som si vo vzťahu na tom zakladal, veľmi ľahko by som zabudol na to podstatné a začalo by ma trápiť, že mi tá podstata unikla, čo sa asi stalo i tebe. Lebo ide v tom z podstatnej časti o emocionálnu stránku a predsa nechcem niečo dôležité stavať na pominuteľných pocitoch...
A preto je pre mňa to podstatné, čo musím mať spoločné s partnerkou, niečo iné než je sex...
Ak to nemáme spoločné, ak nemáme spoločný cieľ vo vzťahu (manželstvo...) tak to nebude moja partnerka s ktorou chcem prežiť život...
Láska je o rozumnom rozhodnutí, nie o príjemných pocitoch...