Ohňostroj sú do vzduchu vyhodené peniaze (v tomto prípade doslova . Iba to mätie zvieratá a ľudia si s tým ruky obtrhajú. Petardy a podobné hovadiny tiež. Ako neberte ma zle, aj mne sa to páči a je to predsa len tradícia, ale zdá sa že to má viac záporov ako kladov.
Nemám s tým problém. Ak je na Silvestra nejaký väčší ohňostroj spravený profesionálmi, tak sa rád pozriem. Len nemám rád keď týždeň pred Silvestrom každý deň niekto strieľa ohňostroje a petardy.
Ja milujem ohnostroje a petardy a ohen a hadzat piraty z balkona- to sme ako deti robili nonstop chyba mi to ako sme vysli na ulicu a zapalili rachetle a cmeliakov, ale uz nic nekuoujem dlho, je to krasne, ale Bytocnr. Ostava po tom bordel hlavne
@sasi2680 na silvestra sa ma chodit von? Ked byvas v brakau tak sa odtial pustali svetlice alebo sa slo na namestie a pozerali sa.... A ano v 90 rokoch sa z balkona hadzali petardy, boli prskavky a male cibulky. Ty zakaz svojim detom uplne vsetko, to je na tebe. Ked som vyrastala tak sa mohlo chodit aj von, kluce na krku a ibcasna cibulka pod nohy.... Dobrych 15 rokov som nezapalila ziadnu zapalnu snuru
@sasi2680 z balkona. Mila sasi, ludia co nemaju dom, tak vyjdu na balkon, zapalia prskavky a hodia piraty. Nebudrm ti pisat o tom ako som rada podpalovala, lebo ti asi pokazim vianoce, svoje pyromanske detsvo uz nezmenim a ano bolo to krasne ako male decko sledovat tie rachetle a tiez dake vypustit, teraz to uz nepodporuje.
nebudem zahmlievat, tiez som mala v detstve pyromanske pasmo vyhadzovania piratov a ineho matrosa z balkona (dokonca sme so sestrou a susedmi plnili plastove obaly kindervajec kypriacim praskom a vodou a hadzali to ludom do dvorov) ale postupne som z toho vyrastla a ked si to zratam, tak negativa (bordel, smrad, hluk, peniaze, moznost urazu, zvysovanie tlaku susedom) daleko prevysuju pozitiva, z tohto dovodu je v mojich ociach laska k tomuto uz davno pochovana
@papver no ono by bolo celkom smutné, keby si sa od detských čias nikam neposunula. Mladosť - pochabosť, veď jasné, že každý v detstve/mladosti narobil kopu hlúpostí, to je normálne... žiaľ nájdu sa aj ľudia ktorí sa nepoučia nikdy a z ničoho.
Ohnostroje su super, ak su pouzivane vo vhodnej prilezitosti a profesionalnymi pyrotechnikmi (naprikald tie silvestrovske ohnostroje vo velkomestach, alebo sutaze, alebo oslavy). Random ohnostroje na dedine sedliakmi co prave vysli z krcmy mali byt davno zakazane (pre bezpecnost a pokoj susedstva).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Je mi ľúto tých ľudí čo sa tam prišli pozrieť na ohňostroj. Toľko idiotov čo to chcelo natáčať blokovalo výhľad.