Ja by som do toho nešla. Lebo on je starší,podľa mňa pracuje,a ty si ešte len na strednej. V každom prípade to môžeš skúsiť,ale priprav sa na to že to nebude prechádzka ružovou záhradou.
@makaada V žiadnom vzťahu nemáš absolútnu záruku, že to vydrží. To závisí od mnohých faktorov a jeden z nich je zrelosť oboch partnerov. A tu vidím zásadný problém, keďže máš potrebu sa o takejto veci radiť s neznámymi ľuďmi.
podľa mňa ide o to ako to vnímaš v prvom rade ty. ak ťa priťahuje (čo podľa mňa určite) a ty jeho tiež (čo je tiež možné) a ani jednému z vás vekový rozdiel neprekáža,tak si myslím,že nie je problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
už sme za chvílku spolu rok a vidím to na dalekú budúcnosť
toto je vek(ový rozdiel), kde už záleží hlavne na osobnostiach partnerov, vek samotný tam už nejakú podstatnú rolu imho prestáva hrať.
podľa toho čo som však videl je vo všeobecnosti ľudská osobnosť v týchto vekoch tak rozdielna že je malá pravdepodobnosť že to dlhodobo naozaj vyjde
(to je ale odpoveď, čo? )
V mojom okolí je mnoho podobných párov.
Pr.-> 22 a 31
24 a 33 atď ........
@cocca-colla , @lilu Súhlasím.