a jasné že také niečo existuje.. mám najlepšieho kamoša.. a je vážne super.. myslela som si že väčšie kamarátske puto už ani existovať nemôže a potom som spoznala... môjho Brata.. nepokrvného.. aa to je čistá láska bez ničoho iného..bez žiadnej túžby toho druhého vlastniť... taká súrodenecká..
Kazdy ti napise podla vlastnych skusenosti. Ak ale len jediny uzivatel napise ano otazku mas zodpovedanu. EXISTUJE. Co z toho vypliva ? Ze tato anketa je nezmyselna.
Ale ked tak pozeram na tvoj vek..... Ono to priatelstvo je taka zvlastna vec......
Dieta ho najhlbsie precituje...... ale len dospely ho najlepsie chape
Každý len vek vek, ako keby ste si mysleli, že ste niečo viac ako tie deti. Inak sa ohradiť neviete však? A áno, nevšimla som si to tak neviem, mne žlč nestúpa keď vidím 1000 opakovanú tému, neviem ako vy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
a jasné že také niečo existuje.. mám najlepšieho kamoša.. a je vážne super.. myslela som si že väčšie kamarátske puto už ani existovať nemôže a potom som spoznala... môjho Brata.. nepokrvného.. aa to je čistá láska bez ničoho iného..bez žiadnej túžby toho druhého vlastniť... taká súrodenecká..
Ale ked tak pozeram na tvoj vek..... Ono to priatelstvo je taka zvlastna vec......
Dieta ho najhlbsie precituje...... ale len dospely ho najlepsie chape