prečo by sa nemal udržať? veď v každom meste preboha rastú nové a nové zoskupenia, ktoré sa učia od týchto terajších hviezd, vkladajú do toho to svoje. otázne len je, na koľko sa im podarí presadiť, aké budú mať ambície a či im svetská sláva nejebne na hlavy. a samozrejme pôjde aj o ochotu investovať, pretože v dnešnej dobe sa na hudbe (a mladej hudbe špeciálne) nezarába.
a to neplatí len na hip hop, podľa mňa na každý štýl.
nikdy celkom nepochopim odbavovanie sa na hip-hope týchto pseudo "umelcov" ktory pocuvaju skutocne " umenie" ... sam hip-hop nepocuvam ale idete mi uz na nervy a pritom su niektorí raperi v skutocnosti vacsi muzikanti ako tí vasi hrdinovia , nuz co , zakomplexovanym deckam to clovek nevysvetli aby boli otvorení vsetkym smerom ...
ako ja za jediný ozajstný slovenský rap považujem dramatikz, tí majú ozaj realistické texty... ale tak sa mi zdá, že hip hop(a zvlášť ten slovenský) je v poslednej dobe záležitosťou detí do 15 rokov, neskôr tá mánia prejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a to neplatí len na hip hop, podľa mňa na každý štýl.