...no moc mysterióznosti v nej nie je, možno tak prvých 20 sekúnd, inak je to jasná wind-up vec (neviem preložiť, ale proste také do momentov keď sa niekto na niečo odhodláva a potom sa konečne odhodlá a začne s tým, a je to veľmi dynamické, a potom sa pred ním objaví nečakane veľká prekážka a on zastaví a chvíľu to len rozdýchava a zbiera na ňu odvahu, a potom sa odváži, a šup, a (...tu je moment kde by nastúpila skladba za touto) podarí sa a on je v eufórii a fascinovaný že tú nečakane veľkú prekážku prekonal, a hudba sa rozbehne do plna aby to dala najavo)
...ale neviem čo by som ti dal ako príklad niečoho čo je podľa mňa naozaj mysteriózne, a je to vlastne jedno.
...á, hej, napadlo mi, ale je to z hry. nevadí, tvoja bola z filmu a nebola mysteriózna, toto nie je z filmu ale je mysteriózne
@tunnel@1 "Vseobecne mam rad ked v nejakom filme je hudba"
to bol pokus o vtip, alebo si si nevšimol že je ťažké nájsť film kde by hudba nebola?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Skús tady :
...ale neviem čo by som ti dal ako príklad niečoho čo je podľa mňa naozaj mysteriózne, a je to vlastne jedno.
...á, hej, napadlo mi, ale je to z hry. nevadí, tvoja bola z filmu a nebola mysteriózna, toto nie je z filmu ale je mysteriózne
@tunnel @1 "Vseobecne mam rad ked v nejakom filme je hudba"
to bol pokus o vtip, alebo si si nevšimol že je ťažké nájsť film kde by hudba nebola?