Popravde som chvíľu pozerala na možnosti a nevedela som pochopiť, čo je hsm3... Identifikovala som to len vďaka programu v kinách... Teraz neviem či to je taká blbosť ako sa zdá alebo som ja stratila svoj ako-taký rozhľad...
nazov ankety je "na ake divadelne ci filmove predstavenie by ste isli najradsej???" a v ankete sa nachadza "az" jedno divadelne predstavenie a tri filmy, z toho jeden ktory uz videlo asi pol slovenska
mohla si tu dat aspon tri divadelne predstavenie(hoci ked zohladnim vyber predstaveni ktore si ponukla, pochybujem, ze poznas aj nejaku inu divadelnu inscenaciu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale rada by som šla na Príbeh ulice, predsa je to aj o inom kino a divadlo
mohla si tu dat aspon tri divadelne predstavenie(hoci ked zohladnim vyber predstaveni ktore si ponukla, pochybujem, ze poznas aj nejaku inu divadelnu inscenaciu)
a ja by som sla na:
pribeh ulice, modra ruza, 2+2=5, adam šangala - aj ked som uz tieto predstavenia parkrat videla, ale su krasne a este peter pan uzasne su