@richardulman - ja si pod schopnou prácou predstavujem prácu ktorá by ma bavila - ktorú by som robil kvalitne a poctivo, samozrejme dobrý kolektív - a k tomu patrí aj určité to finančné ohodnotenie
ked ta matika netaha, tak si nedavaj postovu podla mna..ak nechces byt lekarka alebo nieco s medicinou, tak ani srobu, oni sa na to orientuju vraj..ak nie si fetacka, tak ani opatovsku (je ich tam vraj vela , ak ta nebavia jazyky, tak ani anglicke, ak nechces ist na sukromne, tak ani katkin park (tusim, ze je to sukromne), ak si neveriaca, tak mozme vyskrtnut aj GTA aj nejake gymnazium nejakych mucenikov, neviem presne ako sa vola teraz, a tiez vsetky cirkevne gymple, ak este nejake su..ostava ti este Trebisovska, Park Mladeze(klasicka trieda) a Exnarka..este lacak a alejova, o tych neviem nic, neviem ci su to cirkevne alebo normalne alebo ake ..z toho vypliva, ze si daj Park Mladeze ..ale nie..rozhodni sa uz ty no..
@mamradadeli na poste matika iba v matickej triede v inych triedach je to po 4 hodiny tyzdenne, maticka ma 6. Na srobe su aj orientovane napr. na jazyky. A poznam aj neveriacich co chodia na cirkevne skoly, verit tam nie je povinnost Viem ze alejova maju tiez zameranie na matiku, casto su na sutaziach
@bress - pri cirkevných nie je podmienka aby si bol veriaci ale veriaci sú uprednostňovaný - na GTA tuším dávajú 20 bodov len za to že si Katolík - čo si myslím nie je zanedbateľné.
podla mna hotelka na zahodenie nie je. ak mas priemer 1, tak neviem preco nie. po hotelke mas maturitu aj vyucny = chlieb v ruke. a na vysku mozes ist aku chces, s jednotkami teraz v poho zvladnes doucovanie z matyky bioly, chemie ci co chces
@bress no o tej srobe nie som velmi informovana, len o nej dost tak hovoria, ale je pravda, ze oni tam maju dost druhov tried, ak ma chapes aspon myslim, ze to tak je...tie cirkevne, presne to, na co upozornil @pawlo ..a co sa tyka postovej, tak tam napr. mam kamosa v anglickej a maju sice len 4x matiku do tyzdna, ale beru matiku este rychlejsie ako napr. na Parku, ktori maju tusim 5 hodin tyzdenne..cize musis pochopit rychlo atd. ..a aj to ze ti v matematickych triedach na poste chodia dost na sutaze atd. ved to poznas sam ..to sa tyka ale aj fyziky ked uz..inak tiez nie som az tak informovana, nemam skusenost
@mamradadeli ano berie sa tam rychlejsie ale z vlastnych skusenosti ak nemas problem s matikou, tak ani tam by to nemalo byt, lebo sa bere iba trocha rychlejsie a zalezi aj od ucitela. Fyzika sa mi tam vobec nepaci vsetko musis vediet ako ti povie ucitelka a zle vysvetluje, ze ked ti da priklad vies co pouzit ale nechapes podstatu, dalsia ucitelka katastrofa a 3tia nemam sajn
A stymi cirkevnymi ano su tam zato body ale aj tak teraz podla mna neni ani tam nejaky velky problem sa dostat tam
a mimochodom @pawlo@2 ja mam priemer 1,5 a aj tak som si dala Postovu a Park..neviem ci neolutujem, ale tak proste tie 2 skoly osm chcela..risk je vraj zisk podla mna nech si da aku chce, nie podla priemeru..(chcem aby tu bol este niekto taky ako ja, taky asi blby
@mamradadeli - no vidíš Ja som mal priemer za druhý stupeň stále 1,2 - vždy som mal z matiky a zo sloviny dvojky (prísny učitelia) ale som rád pretože monitor som mal 96 a 86% a v podstate všetko viem A nie som na gymnáziu lebo som nechcel Ideálne by bolo keby každý mohol študovať to čo ho baví Ja to študujem...
Lacak je tusim francuzsky gympel, ak sa nemylim...
No, to mas rozne, na roznych gymploch mas zameranie na rozne veci, ale takisto mas aj klasicke triedy... aj Park mladeze je zamerany na spanielcinu a matiku a neviem co, ale je tam aj uplne normalna trieda bez zamerania... ja chodim na cirkevnu anglicku, tam nejde o nabozenstvo ale uprednostnuju tych a tych veriacich, tak ako aj Gjak, tak ako aj Gta a pod.... srobarka, tam mas tiez rozne, zamerane na anglinu, na matiku a pod... hm... potom je este postova, ktora je skor na matiku, alejova, co neviem co je, trebisovska, exnarka aa dalej nemam sajn a vlastne som povedala to, co ostatni predo mnou
co sa tyka znamok, z angliny som bola priemerny student, asi taky ako kazdy druhy osmak/deviatak, dokonca triedna odporucala mojej mame, aby to neriskovala s anglickym gymplom... a just som tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Aby sme vedeli s čím môžme počítať
fyzika? matika? informa? prírodné vedy?
čo ťa ťahá viac??
A stymi cirkevnymi ano su tam zato body ale aj tak teraz podla mna neni ani tam nejaky velky problem sa dostat tam
no katusa, ja ti odporúčam iba exnárku
No, to mas rozne, na roznych gymploch mas zameranie na rozne veci, ale takisto mas aj klasicke triedy... aj Park mladeze je zamerany na spanielcinu a matiku a neviem co, ale je tam aj uplne normalna trieda bez zamerania... ja chodim na cirkevnu anglicku, tam nejde o nabozenstvo ale uprednostnuju tych a tych veriacich, tak ako aj Gjak, tak ako aj Gta a pod.... srobarka, tam mas tiez rozne, zamerane na anglinu, na matiku a pod... hm... potom je este postova, ktora je skor na matiku, alejova, co neviem co je, trebisovska, exnarka aa dalej nemam sajn a vlastne som povedala to, co ostatni predo mnou
co sa tyka znamok, z angliny som bola priemerny student, asi taky ako kazdy druhy osmak/deviatak, dokonca triedna odporucala mojej mame, aby to neriskovala s anglickym gymplom... a just som tam