najlepsia palenka je vodka...rychlo zajebe ..ale chyba mi tam absinth tiez je to dobra polepsovna ..ale aj rum ceresnu bororo hrusku jin aj koncak mozem...vssetko co ma percenta a da s toho opit...whiskey mi nechuti moc ale aj tu vypijem s radostou
pozerám, nestačím sa diviť... čo tu hlasujú 15 roční, 16 roční???!!! alkohol je od 18 rokov vy kokoti a deti ho nemajú čo piť!!!!!!!!! vy alkoholici vyjebany
@slnieckowa nemôzes asi ....a ani ja nemôzem hlasovat...zeby som pomohol hruske ...sakra...no jasne ze som spomenul...ved len elitu som tam natukal ...teda az na pomstu z lesa a tie cajicky
@27 heh, ze pomsta z lesa...to som este necula...ale budem to pouzivat, lebo mi to fakt nechuti a babske cajiky, to akoze likery a tak? lebo to celkom mooozem... take visne v cokolade su docela good
Teraz som sa akosi naučila na kombináciu, že miešam vodku s vodkou. Nejako mi to zachutilo hlavne čistá vodka s čiernou puschkin alebo zlatou v decovom poháriku je to nádherná kombinácia
@35... mozno aj dlhsie lebo by si stale pil, pil... a potom by ti z tych sladkych chuti zacalo byt zle ale napriklad tie puschkin ovocne, ked ich trocha "nariedis" klasickou vodkou,tak sa to da vypit
Z maliny som grcal, z čerešne detto, jeden večer rum a to mi bolo asi tak blbo, ako nikdy... žiaľ, môj žalúdok je v celku vyberavý Ale broskyňa, to je vec Vodka i tak RULES! Pomsta z lesa... je to šmak, nekombinovať ale z vodkou... to je potom tiež na šabľu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
z nemenovanych dovodov malinu nemozem v hocijakej forme ani citit :/ fuuuuuj...
ale urco nepohrdnem tequilou
@22 mám 18 ale mám piči dátumy narodenia. a keby aj, nepijem
@23 14 ročnym by som rukynohy dolamal za to, kokotkovia mali.
ŠAK UVIDITE JAKE BUDZECE MAC PEČENE V 50TKE !!!!!!!
Inak asi najviac tequila, fernet alebo vodka, zavisi od chuti a nalady.