ale kedysi dávno sme mali na gympli takú dobrovoľnú udalosť s názvom spanie na škole a to sa všetci zúčastnení nasáčkovali do spacákov v telocvični a tak sa (ne)prespávalo. Totiž niektorí sa aj neskoré nočné hodiny pokúšali hrať medzi (ne)spiacimi ľuďmi basket
Povečine v práci kde sa dá. Už aj mobilný záchod, pomúrnica, bazen (naštastie prázdny), na rebríku, plošine, ... no v práci kde sa dá keď príde spánok na mňa. A raz doma sa mi podarilo zaspať i vo výťahu, len tý "parchanti" výťach spojazdnili a zobudili ma.
vo vani, na schodoch a na streche chaty, ale to su take tie extremy inak este take dost nezvycajne bolo pre mna v hojdacej sieti a spalo sa tam perfektne
v parku na lavičke, na trávniku, v záhone, na zastávke, v spovednici, auto, vlak, autobus, električka, etc., v robote na záchode nič nezvyčajné v podstate
éééhm...som spala v skole...ale ne na lavici ale na skrini...nwm ako som sa tam dostala =S hmm...a potom na strome...tes nwm ako som sa tam dostala...mam velmi tvrdy spanok
vo vceline (nastastie bez vciel), na kurine (jaaj, ten vyhlad na hviezdy), na sene v humne (som sa bala uzoviek, brr), na skolskom dvore (ked ma minule leto doma omylom vymkli)
ale mne osobne prišlo super sa opiť v krčme a potom tam prespať. normálne v posteli. akože stále v tom dome, len vyjdete po schodoch na druhé poschodie do izby.
to bolo zaujímavé.
a ešte bolo zaujímavé spať na stavenisku neďaleko nejakého odpočívadla v Nemecku počas zúrivej búrky.
raz som zaspal v tabore pri naplno zapnutom bassovom reproduktore tom velkom metrovom ci kolko ma .. lenze to som 3 dni nespal a myslim ze by som zaspal asi vsade xD
spala som vsade od sennika po vchod pred skolou - tam to bolo zvlast nepohodlne, lebo som spala presne na takej tej kovovej mrezi okrem tychto napriklad v potoku, na latrinach, v parku v BB v altanku, ... take ze luky, lesy, popricestia, schody, to ani neratam
pre mna osobne najnezvycajnejsi bol spanok pocas prvej noci vo Svajciarsku. ale to vyplyvalo z mojich vtedajsich pocitov.
na zahrade v stane , na zachode , v lese v stane, na poli pri potoku v spacaku, u psychologa v kancelarii (kupala som sa v umyvadle), v tescu, v tabore v izbe po ktorej behali mysi (moc som sa nevyspala)na schodoch na cintorine -len 5 minut, v knazovom dome v spacaku na zemi, v kulturnom stredisku na zemi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
dobre bol to pokus o vtip
ale nezvyknem spávať na nezvyčajných miestach
(posediačky,postojačky,ako rozpučená žaba atď)
a rátajú sa aj ľudia?
ale kedysi dávno sme mali na gympli takú dobrovoľnú udalosť s názvom spanie na škole a to sa všetci zúčastnení nasáčkovali do spacákov v telocvični a tak sa (ne)prespávalo. Totiž niektorí sa aj neskoré nočné hodiny pokúšali hrať medzi (ne)spiacimi ľuďmi basket
a @majo niečo za niečo
zle sme si nasli flek na cunder... ale fajne sa nich zhora vecer pozeralo ako cvicia strelbu
Nohy šlapali, ale hlava mimo. Nebyť kamaráta skončím v potoku
a ešte v takej divnej polohe, že jednu nohu som mala na radiátore, druhú na zemi, hlavu na kolene a tak som zaspala. ale toho by bolo veľa.
potom pod vplyvom alkoholu v poli , v krcme , pod stromom , pred branou a dalej si nepametam
lelia...ako sa ti podarilo zaspat v spovedelnici?
ale mne osobne prišlo super sa opiť v krčme a potom tam prespať. normálne v posteli. akože stále v tom dome, len vyjdete po schodoch na druhé poschodie do izby.
to bolo zaujímavé.
a ešte bolo zaujímavé spať na stavenisku neďaleko nejakého odpočívadla v Nemecku počas zúrivej búrky.
to je jak scena z hororu
na posede v lese...robil som doprovod poľovníkovi,
alebo na lomnickom štíte...zvlášny pocit, keď sa ráno zobudíte, vyjdete pred chatu a ste tam sám..všetci spia a vy sa dívate dole
Nemôžem zaspať kedy chcem,musím mať prázdny žalúdok,inak to nejde :/
pre mna osobne najnezvycajnejsi bol spanok pocas prvej noci vo Svajciarsku. ale to vyplyvalo z mojich vtedajsich pocitov.
Ako boli také doby že na húpačky u kamaráta na dvore alebo pred jeho domom v zámku na lavičke s flašou v ruke nespalo sa