chodim casto ale cez leto som nejak nemala cas...tak som bola len na takom "koncerte" v BN a este na Topfeste na zaciatku leta ak sa to rata ...ale teraz ma caka jeden koncert v PE v Jazz clube, potom v Piano clube v TN a pootm Korpiklaani a Eluveitie v BA
hm... keď ma chalani zobrali v do skúšobne, lebo chceli, aby som im skritizovala pesničku. Bolo to tento rok, svietilo vtedy slnko, ale fakt neviem, kedy to bolo. fuck.
@nessieee ..nechcem sa nikoho dotknúť..ale mne naživo prišli ako obyčajní arogantní amíci..hudba jednotvárna..a spev taký "teplý" ..môj názor, keď sa niekomu páčia, tak nech ich počúva, nenamietam
No bola som na koncerte Pary s Billy Barman a Sako, idem na Bez ladu a skladu (25. narodeniny) v BA, v januari maju Ine Kafe koncert v MMC v Bratislave a tiez v januari idem do Viedne na Good Charlotte (snad)
@nessieee najlepšie je keď znejú naživo aspoň tak dobre ako na albume..ale zase naživo to má svoju atmosféru, aj keď tie kapely to nezahrajú/nezaspievajú na perfektnú ..
už rok a pol som na koncertoch každý víkend na dvoch, predtým tak dva-tri mesačne. naposledy som bola na Markym Ramoneovi a bola to nuda
najďalej čo sme asi išli na koncert bolo do Prahy, v rámci turné Začiatku konca, prišli aj Muerti a bol to neskutočne superný žúr a potom sme boli ešte v Košiciach s Rozporom a Načo názvom, to bola noc, o ktorej sa hovorí málo, lebo si väčšina ľudí pamätá len mini veci
Inak mám prejdené všetky väčšie kluby na Slovensku. milujem koncerty, na festivaly chodím namiesto letnej dovolenky a žijem tým. to viete, vyjebaný rokenrol
no naposledy na nejakom feste uz neviem co to bolo ale bol tam Polemic a Konflikt, ostatne som nepocula take mensie nieco ale ako na cisto koncerte na Horkyze slize
Taký väčší koncert naposledy KISS v BA, potom TF, teraz nedávno Avarion v ZA...a snáď sa podarí v októbri Eluveitie v BA a v januári Helloween + Stratovarius v Hlohovci Koncerty zbožňujem
posledné dva koncerty ma celkom rozhádzali , to bolo kedy...čo to je, týždeň, dva? týždeň a pol? čo som to chcel povedať? aha - toto - že - cez víkend ma opäť čakajú dva koncerty, takže nabieham na starý dlhodobo overený systém
Na koncertoch som celkom často už niekoľko rokov. Najďalej v Linzi na The Subways. Oh yeah!
a.k.a. - as @transplantovana say(s)(nevyšiel mi rým, soňa :/) - život rocknroll
Chodím často...Najdˇalej bola asi Terchová miinulý rok kvôli Offspringu...A festivaly sú super, toto leto som bola na troch. A posledný koncert? Para minulú sobotu...
Robo Mikla ale to nebol koncert to som sa len tak zastavila pred Fixom tam robil atmošku ale na oficialnom koncerte som bola na Slížoch, konflikte a nejake fuera fondo ci kereho krista to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
OPEN JAZZ FEST ♥
som nebola ani nepamätám ale naposledy to bol asi ploštín punk na Haluškách
posledný koncert Zoči Voči, Help Us Find Anakin v 77 BB
najďalej som cestovala do Košíc na Sonatu Arcticu
Kapelka Čechomor a support Heľenine oči
Aj spolu s @tikalok - om, ten už tuším tiež žiadny ďalší nestihol
a... ukecávam spolužiačku do Varšavy, tak držte palce, nech to vyjde
a to all time low fakt nie je nič extra to sa len ozvalo moje detské (to predtým detské) ja
a ešte jak tí All time low vypadali??..na
Mnam mnam-presne podla ocakavani, ak aj nie lepsie!
najďalej čo sme asi išli na koncert bolo do Prahy, v rámci turné Začiatku konca, prišli aj Muerti a bol to neskutočne superný žúr a potom sme boli ešte v Košiciach s Rozporom a Načo názvom, to bola noc, o ktorej sa hovorí málo, lebo si väčšina ľudí pamätá len mini veci
Inak mám prejdené všetky väčšie kluby na Slovensku. milujem koncerty, na festivaly chodím namiesto letnej dovolenky a žijem tým. to viete, vyjebaný rokenrol
a teraz v piatok je TMobile music city a tam bude Polemic, Hex a PPE
Na koncertoch som celkom často už niekoľko rokov. Najďalej v Linzi na The Subways. Oh yeah!
a.k.a. - as @transplantovana say(s)(nevyšiel mi rým, soňa :/) - život rocknroll
hm tak naposledy som bola na Madball