Na aku skolu by som mala ist ak by som chcela robit pre hudobne casopisy a robit rozhovory casopisov?
ahoj, vie mi niekto poradit,ako sa mozem dostat napr. do vydavatelstva EMI alebo nejakeho podobneho vydavatelstva? Aku skolu na to potrebujem? Zurnalistiku? Dakujem
sorry že vám skáčem do vášnivých odporúčaní žurnalistiky, ale podľa mňa je to zbytočná vec, dokonca bratranec tam teraz študoval rok a prerušil to z toho titulu že to nesplnilo jeho očakávania, proste - sucks.
najlepšie na žiadnu, ked si prihliadneš na to že dnešný novinári oplývaju inteligenciou pičného maziva zdochnutej mamutice, tak zistíš že novinárov vyberajú najma na základe extrémnej nevzdelanosti (resp pseudovzdelanosti- myslia si aký sú mudry, no inak majú v hlave akúrat bobky kokcidiózau nakazeného králika...) @neferti
ak chceš byť novinárkou, tvár sa blbo, a pritom tak že si myslíš že si zjedla všetkú múdrosť hovna zo šalamunovích trenkov... školu zásadne nie!!! a zaberie to ver mi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tak co myslis,da sa dostat na take miesto aj bez vysokej skoly?
ak chceš byť novinárkou, tvár sa blbo, a pritom tak že si myslíš že si zjedla všetkú múdrosť hovna zo šalamunovích trenkov... školu zásadne nie!!! a zaberie to ver mi!
alebo chod pisat do topky.sk to mozes aj teraz
co ty vies,mozno PRAVE na mna cakaju , a aj keby nie,aj tak si myslim,z sa netreba vzdavat...