na OA v poprade chodia...eh..lahke devy a radoby frajeri. neviem, ci tam este fici ten #smokeweedeveryday #yolo #swag lifestyle, no za mojich cias som tam poznal vela ludi roznych vekovych kategorii a komplet vsetci si na tom sli. a nikto z nich na tom dneska neni boh vie ako.
na tatarku vacsinou chodia ti najschopnejsi. tiez som odtial poznal vela ludi, niektori sice boli fakt ultimatni kokoti, ale po intelektualnej, schopnostnej a kariernej stranke si to dnes dost davaju. ista cast sice vzdy skonci blbo, ale z tatarku takych vylezie najmenej.
na kukucinku idu ti, ktorych nevzali na tatarku. cely popis zhora teda plati tiez, len o level-dva nizsie.
j a na kukucinku chodilo dost vela takych alternativnych zivlov, ktori boli prilis inteligentni na stredne umelecke skoly, no zaroven boli...ini vo vseobecnosti, u tatarku sa ti dostane abmiciozneho, inteligentneho, nie az tak zaujimaveho kolektivu, na kukucinke detto, len s tym rozdielom, ze ambicioznost ustupuje pred zaujimavostou, no a na OA budes vediet zriesit travu za dobru cenu. usetrene prachy mozes investovat do ochrannych pomocok a kurzov sebaobrany na odhananie fuckboyov.
@ps102 sirim do sveta uzitocne informacie, nemal by si sa mi smiat. ale moja stredna bola aj tak najlepsia, od nas vysiel, okrem mna, samozrejme, majitel jedneho z najvacsich hostigov v europe a taktiez poslanec narodnej rady
@ps102 no napriklad, na cirkevny gympel chodilo dievca s internym oznacenim "fajcomat". to preto, ze robila fajky na zachodoch a stacili ti na to drobne, co si mal pri sebe. what a deal!
Určite choď na gymnázium. Väčšina z nás však tieto gymnáziá nepozná, takže ti nevieme poradiť konkrétne ktoré, ale skús popozerať ich stránky na internete, prípadne choď na DOD, ak ešte nebolo a zistíš, kde sa ti najviac zapáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
na tatarku vacsinou chodia ti najschopnejsi. tiez som odtial poznal vela ludi, niektori sice boli fakt ultimatni kokoti, ale po intelektualnej, schopnostnej a kariernej stranke si to dnes dost davaju. ista cast sice vzdy skonci blbo, ale z tatarku takych vylezie najmenej.
na kukucinku idu ti, ktorych nevzali na tatarku. cely popis zhora teda plati tiez, len o level-dva nizsie.
no a zvysok nepoznam.
plz napíš blog o strednom školstve v Poprade
haha, to je ale tragická chudera!
nemáš na ňu náhodou číslo? :S