Aby si išiel na technickú vysokú a prežil na nej aspoň prvý rok, potrebuješ predovšetkým špičkovú matiku, logické/algoritmické myslenie na programovanie a podľa odborov aj fyziku a elektrotechniku. A samozrejme zvládanie akýchkoľvek materiálov v angličtine.
To len aby si nemyslel, že "PC na vysokej" znamená 5 rokov hackovať WEP a inštalovať keyloggery. Ani omylom.
ser na skolu, ak si sikovny tak sa uplatnis isto .. urcite sa oboznam z linuxom pre zaciatok, z jeho prikazmi, mozes prejst k programovaniu ak ta to bude bavit a hlavne potrebujes vediet dobre anglicky ... bez anglictiny sa velmi nepohnes
@johny321 Pozri si všetky školy v tvojom blízkom okolí ktorých odbor je zameraný na počítače a vyber si tú najlepšiu, takú, ktorá si myslíš, že ťa bude baviť. A ja by som sa na tvojom mieste neskôr prihlásila aj na nejaké kurzy :p
mechanik pc sieti je starý odbor a urcite by som nato teraz nesiel kebyze si vyberám, chod ny gymo a VŠ si vyberies aj potom, SŠ je väčšina na jedno kopyto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
To len aby si nemyslel, že "PC na vysokej" znamená 5 rokov hackovať WEP a inštalovať keyloggery. Ani omylom.