Ahojte, tak ma napadlo, že sú maturity a prijímačky na Výšku, a celkom by ma zaujímalo na aký typ škôl sa najčastejšie BIRDZovia hlásia Kam sa hlásite na akú školu a kam by ste chceli ísť?
Tomas: ja som na FPM (podnikovy manazment) EUBA, som pocul ze tam u vas na UK je to cista flakaren, ma od toho seci odradzovali aj ked som spravil prijmacky bez problemov...
mam prihlasku na UK management aj na EUBA tiez to iste... a kvoli tomu lebo si tam skor najdem nejaku brigadu al. pracu a je to lepsie ako studovat na ich pobocke...
tak ja ked si budem davat o dva roky tak si dam asi na UK tlmocnictvo a druhu informatiku alebo este nieco vymyslim za tie dva roky, ale zatial priorita, je UK
T-r-t-k-o .. ja mam tt iste na stavebnu lebo tam som bez prijimacok a este checknem dajaqu ekonomiu ale aj taq asi pojdem na stavebnu.. nejaq mi matematiqa ucarovala..
Ja sa hlasim na filozofiu, este ma ale prijimacky iba cakaju. Tam chcem ostat ale iba rok, potom chcem splnit svoj sen a stat sa sinologickou. To je tlmocnik, prekladatel cinstiny + realie. (i ked, ak budem zvladat, mozno dam dve vysky naraz slight_smile:
No ja by som chcel ist na FHI. Na EUBA. Dufam, ze sa zadari. Mimochodom, Abaffy, preco si myslis, ze management ide dolu vodou? Mne sa to zda prave tak, ze je to jedna z mala slovenskych skol, ktora si uroven drzi a dokonca Ti aj nieco da, co je pripad minima skol.
psycha v TT , tlmocnictvo v NR, slovina+anglina na pedagogickej v TT...a neee...nestratila akreditaciu...naopak..myslim ze tento rok je pedagogicka ohodnotena ako najlepsia na TU
No, ja sa budem o rok hlasit na VSE v Prahe odobor Podnikanie a pravo, alebo sa vyberiem druhou cestou a budem makat popri skolicke niekde blizko domu- tak to bude Zilinska Univerzia - Manazmnent a ekonomia v doprave. No, je celkom mozne ze este skoncim na materskej dovolenke
zobrali ma na prav vsade de som sa hlasila...ale idem na Komenskeho univerzitu...sa tak hrozne tesim...a drzim palce tym co to este maju pred sebou,....
Aj ma humanitný smer, az na to ze na tu medinu som sa nedostala ale idem na osetrovatelstvo do Trencina. Inak rada by som vedela ako mohola uz 13.juna vediet ze sa dostala? ked to nebolo este vtedy take iste....
Kaca: vies ako mohla vediet? mala vela bodov- to znamena ze napr ked som robila skusky ja, bolo nam povedane, ze ak budeme mat cojaviem z tych 800bodov napr 750-700 tak nas beru isto.. a tak, hranica minuly rok bola 610...
juj. Ja mam zalusk na prirodovedecku fakultu UNI Komenskeho... Maju tam vraj super katedru virologie a to spolu s farmaciou a onkologiou su moje buduce ciele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale este mam prpijimacky na ekonomicku BA
Alebo ist na informatiku na dedasovane pracovisko u nas v Rk. Ak sa podari aspon jedno s thoto tak budem nemsierne stastny BLIK BLIK
Pedagogiku UK- učiteľstvo - Sj, Dej a Právo na UK...no hádam ma niekam vezmú...
PS: je pravda že Trnavská univerzita stratila akreditáciu na pedagogickej fakulte?
PriFUK (Prírodovedecká fakulta)
- chémia
- biochémia
FChPT STU (chemickotechnologická)
- chémia a medicínska chémia
1. Fil.f. UK - politologia
2. FMFI UK - fyzika
PF UPJS odbor fyzika
TUKE (este neviem ze na ktory odbor)
UK - filozofická/hisotória
UK - právnická
STU - strojnícka
TUKE - Hosp. INF
TUKE - SVF
Fakulta managementu CR
Medzinarodne vztahy a diplomacia BB
Filologicka fak./tlmocnictvo,prekladatelstvo BB
>>sa musim trosku pochvalit, no niee???
ja som prvým rokom na LF MU v Brne, vseobecné lekarstvo..
Mjartiaj- je to dost tazke ale da sa to.. chyba mi uz len jedna skuska a som druhacka. jupiii
Aj ma humanitný smer, az na to ze na tu medinu som sa nedostala ale idem na osetrovatelstvo do Trencina. Inak rada by som vedela ako mohola uz 13.juna vediet ze sa dostala? ked to nebolo este vtedy take iste....